Mesečni ljubavni horoskop za februar 2022 godine!

Ovan

Slobodni Ovnovi, pored vas u februaru može se pojaviti neko sa kim ćete biti zainteresovani i zabavni, ko će vrlo jasno doprineti vašem samopouzdanju i otkrivanju nekih vaših talenata. U početku će veza verovatno biti čisto prijateljska i biće potrebno mnogo vremena pre nego što oboje shvatite da ste jedno drugom dragi i na ljubavni način. Inače, bolje je ne žuriti, neka sve ide svojim tokom. Ako već imate srodnu dušu, onda obostrano nezadovoljstvo može dovesti do otuđenja, do želje da provedete više vremena odvojeno, do gomilanja negativnih emocija i oštrog negodovanja. Nađite snagu u sebi da razgovarate i shvatite đta vas sputava.

Bik

Slobodni Bikovi, u februaru ćete najverovatnije biti nekako veoma skeptični prema svim pripadnicima suprotnog pola: sećaćete se prošlih ljubavnih neuspeha, mentalno ćete preuveličavati ono negativno iz prošlosti. Kada zalečite stare rane, biće vam jasnije kakva osoba vam je zaista potrebna. Ako već imate srodnu dušu, veza će postati mnogo jača. Bolje ćete razumeti postupke voljene osobe. Ako još niste u braku, onda je moguće da će biti doneta odluka o stvaranju porodice.

Blizanci

U februaru ćete možda flertovati i zbližiti se sa nekim. Moguće je da će to u početku biti način da se zabavite, smirite situaciju, nekako diverzifikujete komunikaciju, a možda i sakrijete prave misli o svemu što se dešava. I tek mnogo kasnije će početi nešto slično romansi. Ako ste u vezi, onda će na trenutni odnos sa njom u velikoj meri uticati ono što se dešavalo između vas u prošlosti, a to će biti ne samo pozitivna sećanja, međusobna podrška i prijatni trenuci, već i događaji koji su izazvali vaše nezadovoljstvo. i nerešenih sukoba. Vredi zatvoriti sva neprijatna pitanja i fokusirati se na sadašnji trenutak.

Rak

Slobodi Rakovi možete započeti neku vrstu eksperimenta, pokušavajući da izgrade vezu sa nekim koga, generalno, nikada niste posmatrali kao ljubavnog partnera. Iako je ova osoba autentična i u nečemu je ne razumete, moguće je da će se pojaviti snažne emocije. Pronaći zajednički jezik sa njim biće lakše nego što mislite. Ako već imate srodnu dušu, onda se mesec može pokazati pomalo napetim zbog brojnih svađa, negodovanja. Komunikacija je ključna za rešavanje problema.