Mlad mesec u februaru 2022. stiže tačno na lunarnu Novu godinu. Pošto se ovaj mlad Mesec dešava u eksperimentalnoj i nekonvencionalnoj Vodoliji, ovaj mlad mesec usredsređen je na velike stvari kao što je dobrobit društva, kao i na povezivanje sa vašim najautentičnijim ja i njihovom individualnošću. Iako će svi znakovi zodijaka osetiti njegov uticaj, za tri predstavnika znakova uticaj mladog Meseca biće najblaži.

Blizanci

Ovaj mladi mesec fokusiran je na zajednicu i ide ka vašoj kući filozofije, tako da je sjajno vreme da se povežete sa ljudima koji su u skladu sa vašim vrednostima. S obzirom na to da je Merkur, vladajuća planeta Blizanaca, sada retrogradna, možda ste se u poslednjih nekoliko nedelja osećali malo neraspoloženo – tako da će ovo biti dobar trenutak da se družite i opustite. Blizanci napreduju kada dele i razmenjuju informacije, tako da bi vam sada dobro došla čak i više provedenog vremena na društvenim mrežama.

Vaga

Vi ste prirodni i spontani u društvu, a ovaj mladi mesec je sav o toj prozračnoj, prijateljskoj energiji. Vazdušni znak Vodolija vam pomaže da probudite svog unutrašnjeg umetnika, pa koristite ovaj period da napunite svoje društvene baterije dok istražujete svoju autentičnu i kreativnu stranu. Vagom vlada Venera, planeta umetnosti i lepote, tako da će ovo vreme biti odlično da se opustite tako što ćete se pridružiti časovima slikanja, posetiti koncert ili galeriju, ili čak preurediti svoj dom.

Vodolija

Spremite se da se okupite, organizujete, ovaj mladi mesec je u vašoj kući, tako da se možete osećati bukvalno kao kod kuće dok prihvatate svoju individualnost i osnažujete druge da napreduju. Pošto je energija vašeg znaka društveno orijentisana, ovo će biti odlična prilika za povezivanje, interakciju i osećaj integrisanosti. Bilo bi dobro da se priključite nekoj volonterskoj grupi ili organizaciji za pomoć ljudima, životinjama, prirodi…

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Izvor: Sensa