Mesečna numerologija za februar 2022. godine!

Kako biste saznali kakva vam je numerološka prognoza, neophodno je da prvo izračunate lični broj životnog puta tako što ćete sve brojeve u datumu svog rođenja sabrati i svesti na jednocifren broj.

Primer:

Ako ste rođeni: 27.6.2021. godine - 6 + 2 + 7 + 1 + 9 + 8 + 8 = 41

Zatim saberite ponovo dok ne dođete do jedne cifre - 4 + 1 = 5

Broj životnog puta: 5

Jedinica

Dok ste ceo prošli mesec proveli planirajući velike lične ciljeve, ovog meseca ćete malo promeniti svoje planove. Trudićete se da svet učinite boljim. To je zato što je vaš februar pod uticajem broja devet, ističući vašu humanitarnu prirodu. Umesto "ja", počnite da razmišljate o "mi". U numerologiji, Jedinica je poznata kao idealista, uvek željna da vidi najbolje na svetu. U ovom periodu je važno da razmislite kako da pomognete drugima, od volontiranja za neprofitnu organizaciju do pomoći svojim komšijama. Ne radite to da bi vam se vratilo, već zbog dobrih dela koje oplemenjuju dušu.

Dvojka

Za vas nova godina počinje ovog meseca - februar je vreme za nove početke. Čak i tokom zime, moći ćete da posadite seme promene koje će rasti tokom proleća. Ovo je početak novih poduhvata, poput pokretanja novog posla ili uzbudljivog projekta ili nove veze. Međutim, ovaj mesec može biti početak dugog procesa isceljenja za vas. Iskoristite ovaj mesec da se brinete o sebi. Posvetite se detoksikaciji, konzumirajte zdravu ishranu, vežbajte, opuštajte se i posvetite se isceljenju duše i tela.

Trojka

Ovo je poseban mesec za vas. Očekuju vas kreativnost, mašta i neograničeni potencijal. Savršeno je vreme da pustite mašti da radi slobodno. Skoro sve može postati izvor inspiracije za vas, pa počnite da stvarate! Dok pravite remek-dela i posvećujete se svojim originalnim idejama, usput biste mogli pronaći i romansu. Ovo je idealan mesec da se udružite sa nekim. Imati nekoga pored sebe može vam pomoći i pružiti vam još više inspiracije za unapređenje karijere. Ne plašite se da stanete pod svetla reflektora.

Četvorka

Februar ima samo 28 dana, ali ćete biti zauzeti tokom svih njih. Ipak, pored posla očekuju vas i zabava i bićete u centru pažnje. Najvažnije je da izbegente stres i posvetite se svojim emocijama - bačans je ključan. Govoreći o ravnoteži, možda biste trebali da obratite pažnju na finansije. U februaru je vrlo lako potrošiti novac, a kasnije se mogu pojaviti veliki troškovi. U redu je kupiti sebi novu odeću ili počastiti prijatelja pićem, ali vodite računa o tome gde ide vaš novac. Pre kupovine razmislite da li vam je stavrno potrebno to što kupujete.