Planete stalno menjaju svoj položaj, a od tih aspekata zavisi i naš uspeh u finansijskoj sferi. Evo šta predviđa horoskop od 31. januara do 6. februara:

Ovan

Ovnove čeka dvojna situacija: s jedne strane, planete će dati odlične šanse za karijeru i finansijski rast, ali mogu i da ometaju adekvatnu procenu onoga što se dešava. Stoga je najbolje da pitate za savet mudre ljude kojima verujete. Jedina stvar koju sada definitivno ne treba da radite je da pozajmljujete novac. Biće veoma teško vratiti ga.

Bik

Sada je sjajno vreme da transformišete svoj dom. Možete obaviti čišćenje, premestiti nameštaj po feng šui pravilima, kupiti nešto novo. Astrolozi vam savetuju da ove nedelje potraže nove izvore prihoda. Mars će se postarati da vaše velike ideje ne ispadnu samo maštanje, već da se ostvare. Vaš pomalo neozbiljan odnos prema novcu može vas dovesti do velikih finansijskih gubitaka. Povedite računa.

Blizanci

Možete imati problem - nedostatak vremena za sve ono što treba da uradite tokom ove nedelje. Planete i zvezde su trenutno na vašoj strani, tako da ćete svaki problem sa kojim se suočite napraviti sami sebi. Bićete u dilemi jer će pred vama biti važan izbor, a astrolozi vam savetuju da ne odsupate od svog planiranog kursa.

Rak

Rakovi su sada na vrhuncu talasa i moći će da promene svoj finansijski život na bolje. Morate pažljivo pratiti svoje prihode i troškove. Počastite se nekim komadom garderobe ili nekom sitnicom za kuću. Zvezdani pokrovitelji vašeg znaka obradovaće vas novim prilikama i rastom prihoda. Očekuje vas službeni put.

Lav

Moraćete više da radite kako biste povećali svoje prihode. Astrolozi vam savetuju da se ove nedelje ne oslanjate na druge i da budete izuzetno pribrani. Određeni planovi i transakcije možda neće ići glatko kako ste očekivali. Da biste početak februara proveli na talasu sreće, ne odlažite za sutra ono što možete da uradite sada.

Devica

Početak nedelje može biti izuzetno težak, ali će Merkur prestati da bude retrogradan, što će vam otvoriti nova vrata u finansijskoj i radnoj oblasti. Mogući su nesporazumi i eventualne prevare. Kako biste to sprečili, važno je da tražite prave informacije od pravih ljudi. Nađite vremena za odmor i ne žalite novac za bilo koji vid opuštanja koji vam prija.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE