Sinhronicitet je najpopularniji i najrazigraniji metod Univerzuma kojim nam on šalje poruke i putokaze. Prema tumačenju Karla Gustava Junga, sinhronicitet predstavlja vrlo značajnu i smislenu slučajnost, koja nema veze sa drugim nasumičnim slučajnostima, već ukazuje na zacrtanu sudbinu.

Postoje 3 bitna primera u vezi sa tim kako sinhronicitet izgleda i kako da ga prepoznate:

1. Dramatičan sinhronicitet koji vas podseća koliko je naš Univerzum kompleksan i daje odgovore na ponašanja:

Zamislite da idete u kafe-knjižaru i zove vas vaša drugarica. Počinjete da se raspravljate preko telfona i čini vam se da ona preteruje. Prekidate sa raspravom i ulazite u kafe-knjižaru. Na polici prvo što vidite je knjiga na kojoj piše "Nizak nivo šećera u krvi". Istog trenutka se prisetite da vaša drugarica ima običaj da preskače doručak, pa čak i ručak. Sigurno ćete drugarici poslati poruku i pitati je da li se setila da doručkuje... Nakon par dana, ona vam odgovara da je preskakala obroke zbog previše obaveza i gustog rasporeda, zbog čega je bila gladna i samim tim nervozna, dok vam se izvinjava zbog ponašanja i obećava da će ubuduće voditi računa o svom telu i zdravlju.

2. Magični niz

Na primer, vaš partner vas zove da krenete sa njim na zanimljivo poslovno putovanje. Ipak se odlučujete da ostanete kod kuće i pozovete drugaricu da provede vreme sa vama dok je partner na putu, jer će vam biti finanskijski isplativije. Međutim, sutradan gde god da odete (na posao, kod frizera itd.), čućete pesmu o romantičnom putavanju udvoje i počećete da je pevušite u sebi. Naime, naši anđeli i Univerzum pronalaze brojne načine da da nam pošalju poruku, uključujući i muziku. Iznenada, donećete odluku da ipak otputujete sa partnerom, iako vam je neprijatno da otkažete dogovorene planove svojoj drugarici. I opet će se desiti neverovatan sinhronicitet - drugarica vam isto veče šalje poruku da se razbolela i da mora da otkaže druženje sa vama! Ponekad se dešava čitav niz sinhroniciteta, kao u ovom primeru, koji vam daju signale kako treba da postupite i kakvu odluku da donesete.

3. Odluke u vezi sa karijerom poslate od Univerzuma

Pretpostavimo da vam se ukazuje šansa za napredovanje na poslu nakon vrlo naporne i teške poslovne nedelje. Počećete da se preispitujete da li će unapređenje da vam oduzima još više vremena i donosi još više obaveza, kao i da li je to pravac kojim želite da idete u svojoj karijeri. Nakon takvog racionalizovanja, poslušaćete svoje šesto čulo koje vam govori da je ovo neverovatna prilika koju ne smete da propustite! Potom vam ta ponuda za unapređenje stiže i putem mejla. Kada otvorite mejl, videćete da vam je ponuda stigla tačno u 4:44 časa popodne. Upravo je niz 444 poznat kao anđeoski niz brojeva, koji će samo još jednom da vam potvrdi da vas anđeli čuvaju i šalju vam sinhrone poruke o tome koji put da izaberete u svom životu i koja je vaša sudbina.

Obratite pažnju danas na čudesne sinhronicitete koji vam se dešavaju!

Izvor: Sensa