Svako od nas je bar jednom u životu doživeo razočaranja u ljubavi. Neke emotivne rane je teško isceliti. Ali, najvažnije za našu sreću je da živimo u sadađnjosti. Iako ste u prethodnim godinama bili meta toksičnih ljubavnih strelica, to ne znači da treba da strahujete od ljubavi i da joj zatvorite put do vašeg srca.

Ako zatvorimo svoje srce za ljubav i razvijemo strah od partnerstva i vezanosti, uništavamo priliku da ponovo budemo voljeni, da se razvijamo na putu ljubavi i živimo sreću u svom njenom potencijalu.

Jeste li spremni za bliskost

Strah od izdaje, gubitka ili slomljenog srca ne bi trebao da vas blokira kod svih divnih stvari koje donosi ljubavno partnerstvo. Buđenje u zagrljaju, razgovori do zore, zajednička kafa i večera, šetnje po prirodi, poljupci u kojima odlutate u neke druge svetove, zajedničko stvaranje uspomena i još puno divnih osećanja i situaciaj koji su sastavni deo ljubavi.

Najvažnije što nam partnerstvo donosi je mogućnost za lični rast - zar je zaista strah vredan da zbog njega propustimo ovo iskustvo?

Pravi partner je neko ko će vaš zajednički život preplaviti entuzijazmom.

Prava ljubav je neko kome se radujete svakog jutra, čak iako su vam dani obojeni izazovima i mračnom energijom. On je taj koji unosi svetlost u vaš život u najizazovnijim vremenima.

To je osoba koja u vama budi razigranost i radoznalost. Neko sa kim možemo deliti dobro i loše. Neko ko će uvek biti tu za nas, čak i kada svi odluče da odu.

Prava ljubav je osoba koja vas prihvata i poštuje u celosti. To je neko sa kim ćete biti opušteni i smireni, čak i kada pogrešite i napravite korak unazad.

On je vaš oslonac, neko ko će sa vama zajedno prevazići sve oluje.

Jyotish horoskop otkriva tajne ljubavi i partnerstva: evo kakvu nam ljubavnu sudbinu predviđa vedska astrologija

Osoba koja će u odnos ulagati energiju sa svešću i radošću i raditi sa nama na ljubavi kako bi i dalje cvetala.

U svakom odnosu svi grešimo, ali i učimo iz tih pogrešnih odluka. Nikada ne možete očekivati savršenstvo, jer nijedan odnos neće u potpunosti biti savršen...

Niko od nas nije savršen, ali je predivan i čaroban sa svim svojim nesavršenostima i lepotama.

Tako je i sa ljubavnim vezama - Možda će se pojaviti prepreke, ali one su vaša šansa za rast. Neka se smenjuju mirni vetrovi i nemirna mora, ali jendo je najvažnije - ZAJEDNO RASTITE!

Izvor: Lovesensa