Ljubavnisu uvek leptirići u stomaku. Ljubav ne mora uvek da se manifestuje brzim lupanjem srca. Ljubav ne moraju da budu neprespavane noći, niti potreba da nekoga impresionirate.

Ljubav nije uvek navala adrenalina, ni osećaj kao da iskačete iz aviona. Ljubav ne mora da bude rolerkoster pun uspona i padova.

Ljubav nije uvek ona neverovatna magija kada iznenada shvatite da ste se ludo zaljubili.

Ko je vaša istinska srodna duša: pronađite partnera koji će sa vama podneti najveće životne oluje

Ljubav je zapravo prijatan osećaj, stanje mira. Ljubav je kada ste zajedno u miru i tišini, skladni i zagrljeni.

To je odnos u kojem ste istovremeno najbolji prijatelji i ljubavni partneri. Lepša je od leptirića u stomaku, a uzbudljivija od skoka iz aviona. To je prava ljubav.

Ljubav postaje prijatna kada shvatite da vas partner prihvata u potpunosti. On prihvata i vaše mane, čak i one stvari koje skrivate od drugih, pa čak i od sebe. Vaš savršen partner je osoba pored koje se osećate potpuno svoji, bez igrica, bez pretvaranja. Neko kome verujete i čiji zagrljaj je vaš fantastičan oslonac.

Ljubav je kada se volite i zajedno uživate u tišini. Ljubav je kada se u duši osećate mirno i srećno, čak i ako sedite sa partnerom u različitim sobama, čitate knjigu, gledate u telefon ili igrate video igre.

Ljubav je onaj divan osećaj kada zajedno ležite u krevetu zagrljeni, u tišini, i samo osluškujete vaše sinhronizovano disanje. OSećate se prijatno samo zato što je vaša bliska osoba blizu: neće otići, neće vas izdati, neće vas prevariti, šta god da se desi.

Ljubav je kada uživate u vašem razgovoru, u slušanju, časkanju, u smehu...

Ljubav je kada vas partner pita kako ste proveli dan ili šta planirate za sutra.

Svaki vaš razgovor protkan je emocijama ljubavi, a ona se oseća čak i kada zajedno pokušavate da rešite izazov.

Svaka diskusija o muzici, filmovima, životnim pravcima, čak iako podrazumeva različite gledišta, vama je prijatna.

3 ZNAKA DA VAŠA SRODNA DUŠA MISLI NA VAS: Signali ljubavi koje ne treba ignorisati

Ljubav je kada se osećate slobodno i prijatno jer partneru pokazujete svoje autentično ja, ne skrivajući apsolutno ništa kako biste izgledali privlačnije. Svaki dan otvarate nove sektore svoje duše, ne strahujući da ćete biti suđeni ili ismejani.

U pravoj ljubavi se ne plašite da vežete punđu na vrh glave i obučete omiljenu pidžamu, jer znate da vas partner voli baš takvim kakvi zaista jeste.

Ljubav je posvećenost, podrška i samopouzdanje.

Ljubav je kada vam je u odnosu sa partnerom sasvim UDOBNO!

Izvor: Lovesensa