HOROSKOP ZA VIKEND OD 22. DO 25. APRILA 2022: Raka čekaju teškoće sa novcem, Ribama se ostavruju dugoročni snovi!

Saznajte šta vašem znaku predviđa horoskop za vikend od 22. do 25. aprila 2022. godine!

Shutterstock

Horoskop za vikend od 22. do 25. aprila 2022. godine!

Ovan

U petak, Mesec u Jarcu kvadratira vašu energiju Ovna, stvarajući unutrašnju tenziju. Ipak, vešti ste u pretvaranju izazova u svoju korist; ovog puta fokus je na vašem poslu i finansijama. U subotu i nedelju Mesec u Vodoliji osvetljava vašu zonu prijateljstva, kao i poziva da volontirate ili se na drugi način bavite humanitarnošću. Imate toliko toga da ponudite drugima, pa nemojte ignorisati taj poziv.

Bik

U petak vas prati energija obilja dok vaša vladajuća planeta, Venera je u sekstilu sa Mesecom u znaku Jarca! Trigon između Meseca i Merkura koji uskoro sledi ističe vašu prvu kuću ličnosti; vaše samopouzdanje i sposobnost da se predstavite svetu. Mesec u Vodoliji u subotu i nedelju osvetljava vašu karijeru, pozivajući vas da razmišljate van okvira.

Blizanci

Mesec u Jarcu u petak se fokusira na resurse koje delite sa drugima. Trigon između Meseca i vaše vladajuće planete, Merkura, pomaže da produbite vašu intuiciju i probudite vaše psihičke sposobnosti. Mesec u Vodoliji u subotu i nedelju je poklon za vas, osvetljava vašu devetu kuću istraživanja – nešto što radoznali Blizanci vole više od bilo čega drugog! Nedeljni kvadrat Merkur/Saturn insistira na tome da obratite pažnju na detalje.

Rak

Mesec u Jarcu u petak osvetljava vašu sedmu kuću partnerstva, a harmonični aspekti između Merkura, Venere, Jupitera i Neptuna koji slede tokom dana su dobro za vaš odnos sa voljenom osobom. Subota i nedelja Mesec u Vodoliji se fokusira na intimnost i zajedničke resurse, a kvadrat između Meseca i Merkura i Merkura i Saturna u nedelju može otežati komunikaciju u vezi sa finansijama i budućim planovima.

Lav

Mesec u Jarcu u petak i harmonični aspekti koji slede tokom dana praktično insistiraju na tome da brinete o svom zdravlju i blagostanju. Ako je moguće, planirajte spa dan i uzmite slobodan dan na poslu. Vi to zaslužujete! U subotu i nedelju Mesec je u Vodoliji i fokusira vašu energiju na partnerstvo. Kvadrati od Meseca do Merkura i od Merkura do Saturna mogu učiniti komunikaciju teškom.