Raspored planeta uvek donosi razne prilike, a evo koji aspekti će tokom proleća biti povoljani za novac. Saznajte koji dan je za vaš horoskopski znak sjajan za sticanje bogatstva!

Ovan (28. maj)

Ovog dana će Venera biti u Biku, što će vam doneti sasvim posebnu energiju. Koristite ga da pokažete obilje i resurse, ali naravno ne zaboravite na sopstvenu vrednost. Finansije će vam takođe omogućiti da donirate deo. Iako se često držite do sebe, ovog proleća bićete nagrađeni ako svoju pažnju usmerite na pomoć drugima.

Bik (20. maj)

Na ovaj dan Sunce ulazi u Blizance. Tada će vaš finansijski plan raditi kao sat; čak ćete moći da uštedite nešto dodatnog novca, tako da konačno možete priuštiti nešto samo za sebe.

Blizanci: 8. april

Vaši napori će u aprilu uroditi plodom i u finansijskoj oblasti. Nešto u šta ste uložili novac pre nekog vremena će se konačno isplatiti i vreme je da prihvatite svoju nagradu raširenih ruku i uživate u njoj.

Rak: 29. maj

Krajem maja pratiće vas zamah i motivacija u karijeri. Vaš trud i zalaganje će primetiti i drugi i možete očekivati finansijsku nagradu.

Lav: 30. april

Kraj aprila je odlična prilika da razmislite kako da nadogradite svoje znanje i poboljšate kvalitet svog rada. Dodatna znanja stečena kroz obrazovanje ili kurseve takođe će doprineti većem prihodu.

Devica: 28. maj

Venera u Biku je odlična prilika za manifestaciju, takođe u oblasti finansija. Razmislite šta želite i podsetite se da zaslužujete skoro sve. Zadržite svoj način razmišljanja i do juna.