HOROSKOP ZA VIKEND OD 6. DO 9. MAJA 2022: Bikovi, pazite na prijateljstva, za privlačne Vage rađaju se ljubav i strast!

Saznajte šta vašem horoskopskom znaku predviđa horoksop za vikend od 6. do 9. maja 2022. godine!

Shutterstock

Horoskop za vikend od 6. do 9. maja 2022. godine!

Ovan

Vaša vladajuća planeta, Mars u Raku, ovog vikenda je zauzeta trigonom Meseca u Raka u petak i sekstilom prema Suncu u Bika u ranim jutarnjim satima u subotu. Imaćete obilje energije koja struji kroz vas, pa se potrudite da je dobro iskoristite. Ako primetite da postajete razdražljivi, pojačajte fizičku aktivnost.

Bik

Između Marsovog sekstila prema Suncu u znaku Bika i vaše vladajuće planete, Venere u Ovnu, u trigonu sa Mesecom Lava, preplavljeni ste samopouzdanjem, ambicijom i ljubavlju prema domu i estetici. Odvojite vreme za svoje prijatelje u subotu; četiri planete u znaku Riba u vašem sektoru prijateljstva insistiraju na tome! Neka kreativnost bude slobodna ovog vikenda, posebno u vašem domu. Bilo kakva poboljšanja tamo će uticati na vašu ukupnu sposobnost da napredujete.

Blizanci

Vaša vladajuća planeta Merkur je u Blizancima, u vašoj prvoj kući ličnosti. Ispunjeni ste energijom, vitalnošću i željom da se povežete sa drugima. Sekstil Sunca i Marsa i sekstil Meseca u Lavu prema Merkuru, ovog vikenda jedva možete da sedite mirno, pa se nemojte prisiljavati ni da pokušate! Zabavite se i učinite svet srećnijim mestom.

Rak

Mesec u znaku Raka u petak ujutru u trigonu sa Marsom u Biku, pružajući nalet energije i entuzijazma koji započinje vikend. Trigon sa Neptunom u Ribama u vašoj devetoj kući priziva maštu i avanturu, pozivajući vas da raspustite kosu i zabavite se. Mesec u Lavu u subotu i nedelju podseća vas na važne stvari i ljude u vašem životu.

Lav

Mesec u Raku u trigonu sa Neptunom, aktiviraće snove u petak, pripremite olovku i papir kada se probudite u subotu ujutru. Mesec u Lavu vas podstiče da uskočite u dan, udružujući snage sa moćnim sekstilom između Sunca i Marsa. Energija teče kroz vas, pa ćete želeti zabavan i produktivan način da je dobro iskoristite.

Devica

Mesec u Raku u petak i trigon sa Neptunom u Ribama podsećaju vas koliko vam znače ljudi i odnosi u vašem životu. Dajte im do znanja kako se osećate. U subotu sekstil između Sunca Bika i Marsa u Ribama verovatno izgleda kao poklon i poziv da proširite svoje razmišljanje i svoje životno iskustvo. Iskoristite to!