Kada je u pitanju kriterijum za odabir partnera, mnogo je osobina u igri. Neko više ceni pamet, neko drugi smisao za humor, neko bi pored sebe voleo da ima luckastu osobu koja pomera granice, neko pouzdanog i odanog partnera. Evo šta kaže horoskop, ko je idealan partner za svaki znak:

Ovan

Volite da živite brzo, da sve probate, da stalno tragate za novim. Potreban vam je partner koji može da ide ukorak s vama i vremenom. Vaša idealna srodna duša je neko ko je samouveren i ne plaši se rizika. To može biti Ovan, Lav, Strelac, Blizanci i Vodolija.

Bik

Tražite partnera koji je odan do kraja, romantičan, neko ko može da odgovori istom merom na vaša snažna osećanja. Vaš idealni partner je neko ko ne igra igrice jer vi nemate dovoljno vremena za to. Potencijalna srodna duša- Rak, Jarac, Devica i Ribe.

Blizanci

Potreban vam je pametan, duhovit i zanimljiv životni partner. Spadate u izbirljive osobe, tako da ćete se osećati posebno ako vas izaberu. Vaša idealna srodna duša je neko ko je duhovit, pametan i zanimljiv. Potencijalna srodna duša: Lav, Vaga, Ovan i Vodolija.

Rak

Treba vam pametna, ljubazna i osećajna duša, pored koje se osećate sigurno i voljeno. Vi imate ogromno srce i možete mnogo ljubavi da date. Potencijalna srodna duša: Škorpija, Bik, Ribe i Devica.

Lav

Potreban vam je neko ko je siguran u sebe, snažan i pun samopouzdanja. Neko ko je spreman za avanturu i ko se ne plaši različitosti. Potencijalna srodna duša: Blizanci, Vaga, Strelac i Ovan.

Devica

Tražite iskusnog, ambicioznog i posvećenog partnera koji zna šta želi, ima svoje snove i ciljeve. Najviše od svega, međutim, Devici je potreban neko ko će biti privržen vezi u istoj meri kao i vi! Potencijalna srodna duša: Škorpija, Jarac, Rak i Bik.