Maj je mesec cvetanja, Sunca, pesme i ljubavi. Postoji nešto magično u ovom mesecu što čini da se osećamo dobro, poletno i da budmeo puni entuzijazma. Na početku meseca Venera je u sekstilu sa Plutonom koji nas podstiče da poboljšamo veze ili da raskinemo loše odnose i potražimo nešto što zaista i zaslužujemo.

Jedino što može da pokvari planove i oteža stavri jeste retrogradni Merkur. Ali, to ne mora biti tako loše, jer nas on suočava sa istinom, tera nas da usvojimo određene lekcije. Iako će komunikacija biti pogoršena, uz volju za pozitivnom promenom možete sve.

Sa druge strane, kada Mesec kraira trigon sa Venerom uspećemo da se dogovorimo, ispunimo obećanja, naša očekivanja mogu biti ostvarena, a planovi kroz iskrenost na koraku da se ispune.

Za 3 horoskopska znaka u maju biće suđeno da sretnu osobu koja im je predodređena, kako smatraju numerolozi. Evo ko će pronaći karmičku ljubav:

Bik

Sunce je u vašem znaku, a tokom ovog meseca očekuje vas jedan od najboljih perioda za ljubav. Zabavljaćete se, sa puno lakoće ploviti kroz romantične vode, putovati, maštati, živeti novi san. Ukoliko ste u prethodnom periodu radili na sebi, sada vas čekaju plodovi tog truda. Svojom pozitivnom promenom privlačite nekoga ko je jedno sa vašim srcem. Ovaj kontakt će trajati!

Rak

Emotivni i nežni Rakovi već su se navikli na samoću, znaju kako da uživaju u svom društvu i kreiraju sopstveni život onako kako žele. Ipak, hteli da priznaju ili ne, ljubav im nedostaje. Ovaj mesec vam donosi mogućnost doživljaja prave ljubavi. Ono što nikada niste mislili da je moguće je zaista moguće i verovatno. U vašem životu postoji osoba koja vam je odana, bliska, slatka, ali nikada je niste posmatrali kroz "naočare" ljubavi. Sada ćete se tako dobro osećati zbog nje jer znate da je uz vas. Videćete da je ta osoba neko ko je predodređen da vam donese sreću u ljubavi na vaš način.

Blizanci

Sumnjali ste da li će vam zvezde doneti romantičmnu sreću, ali izgleda da vam u maju karmička ljubav, nikad snažnija, može pokucati na vrata. Ples Merkura i Venere donosi vam nekog posebnog u život, vaši strahovi i sumnje odjednom nestaju. Bićete voljeni i to zaslužujete, vaša potraga za onim pravim može biti sada završena. Sada više verujete u sebe, a zaljubljenost postaje vaše drugo ime.

Izvor: Sensa