Proleće je najromantičniji period u godini, trenutak kada se naše srce otvara i spremni smo za novu romansu. Cvetni dani proleća bude u nama svežu energiju, podstiču nas da napredujemo, menjamo se. Ovo je dobra godine kada se srca povezuju, bliskost raste, a u nama sve cveta.

Saznajte šta ljubavni horoskop za proleće predviđa vašem znaku Zodijaka - od marta do juna 2022. godine:

Ovan

Za Ovnove će tokom ovog perioda karijera i materijalno blagostanje biti na prvom mestu. Sve će dobro ispasti. Postojaće želja da uradite i napravite više stvari odjednom, ali je bolje izabrati jedna do dva cilja i težiti im. Na ljubavnom planu je sve mirno, ovo vreme je pogodno za očuvanje i umnožavanje osećanja ako je Ovan već pronašao svoju ljubav. A nova poznanstva treba odložiti, ne treba forsirati događaje.

Bik

Bik može da se raduje susretu sa finom osobom, što može biti početak harmonične i srećne veze. Moguće je da će se u njihovom životu pojaviti neko od bivših partnera, osećanja se mogu ponovo razbuktati, ali treba biti oprezan, inače ćete se možda razočarati u ljubav. Mnogi Bikovi će želeti da promene svoj imidž, frizuru, potpuno se transformišu. Nemojte žuriti, prvo morate razmisliti o svemu. Proleće je produktivno vreme za predstavnike ovog znaka, a to se odnosi na sve: i na posao i na lični život. Neko će morati da donese važne odluke koje mogu uticati na njihov ostatak života. Maj obećava da će biti posebno uspešan, tada treba da očekujete iznenađenja od sudbine.

Blizanci

Blizanci, koji su se ranije trudili, biće nagrađeni, neće imati problema sa novcem, a možete računati na unapređenje. Ono što je donedavno izgledalo neverovatno teško, postepeno se pretvara u problem koji je lako rešiti. U martu i aprilu Blizanci će morati da se oproste od nekih iluzija, što nije baš prijatno, ali će maj biti ispunjen srećom.

Rak

Rakovi mogu upoznati svoju srodnu dušu, započeti novu vezu ili ojačati svoju zajednicu. Velike su šanse da upoznate svoju srodnu dušu, ovo proleće će dugo pamtiti, biće ispunjeno romansom i ljubavlju. Porodični Rakovi će takođe želeti nove emocije, vredi razmisliti o tome kako vratiti osećanja i strasti. Moraćete da se bavite kućnim pitanjima, brinete o svom domu.Vredi poslušati savete prijatelja i poznanika, koji će pomoći u rešavanju mnogih problema. Morate biti razboriti i oprezni, kao i uporni i dosledni. Ne plašite se promena, sve se menja nabolje.

Lav

Lavovi će biti zauzeti poslom, doživeće kreativnu energiju i inspiraciju. Da bi postigli ono što žele, moraće da se pomuče, a neki zadaci će se možda pokazati težim nego što su očekivali. Predstavnici ovog znaka lako se nose sa svakim izazovom. Finansijski problemi ovog proleća se ne očekuju. I u ličnom životu sve je u redu. Neki Lavovi će doživeti prošla osećanja, dok će neko radije zaboraviti šta se dogodilo i započeti novi život.

Devica

U proleće će ljubav ući u vaš život. Mogu da računaju na nove susrete, poznanstva, priznanja. Postoji velika verovatnoća da ćete upoznati svoju osobu u prirodi, na primer, dok šetate parkom ili džogirate ujutru. Device su radoholičari, nemaju vremena za lični život, ali ako krenu da grade odnose, biće dovoljno kandidata za ulogu nove ljubavi, a postoji šansa da stvore jaku porodicu. U proleće su mogući i značajni uspesi u karijeri, oni su u stanju da se nose sa svim poteškoćama, sreća ih čeka čak i u onim slučajevima koji su ranije izgledali beznadežno.