Proleće je period kada se budi nada, a srce govori glasno da je vreme za buđenje! Već krajem zime pravimo velike planove za rascvetale i pozitivne mesece koji su pred bnama - mart, april i maj mogu biti sudbonosni ako odlučite da se borite za svoje snove.

Još od 20. marta kada nastupi prolećna ravnodnevnica otvorite svoje srce, pređite neke granice i učinite nešto novo - ovo je znak univerzumu da ste se probudili i da ste spremni za novi list u knjizi života.

Astrolozi ističu da će sledeći horoskopski znakovi započeti nov život tokom proleća 2022. godine - da li ste vi na srećnoj listi:

Ovan

Imaće sreće i na polju karijere, a trud i ostvarenje ambicija podižu samopouzdanje. Moguće su lepe promene i na polju ljubavi. Ovnovi će moći da se dobro dokažu na poslu, pokažu svojim partnerima, ali i konkurentima svoje najbolje kvalitete i osobine. Očekuje ih period uvažavanja, novih projekata, brilijantnih ideja - treba dobro da iskoriste energiju koja ih prati.

Bik

Rođeni u ovom tnaku već na početku proleća uspeće da poboljšaju finansije. Novac koji stiže otvara vam neke nove mogućnosti. Za neke Bikove ovo će biti sjajan period za početak novog posla. Važno je da sredstva pametno iskoriste i da urade sve što mogu za svoj uspeh. Očekuje ih značajan skok napred na lestvici karijere.

Rak

Neuspesi koji su vam tokom zime predstavljali probleme ostaće u prošlosti. Sa dolaskom proleća 2022. godine, Rakovi će početi da se suočavaju samo sa prijatnim događajima. Oni će uspeti u svom poslu, biće zadovoljni i odnosom sa članovima porodice. Proleće je vreme mira i radosti, neće biti razloga za brigu.

Vaga

Od prvih dana proleća 2022. godine, Vage će imati sreće i čeka ih nova životna faza. Vaga će biti inspirisana, uživaće u svakom događaju. U takvom raspoloženju moći će sve, a baš to privlači željene i pozitivne promene. Napokon se ne plaše da izađu iz zone komfora i zagrle život u novom ruhu. Hrabre Vage će ovo proleće dugo pamtiti.

Ribe

Ribe će moći da odrede prioritete i uvedu red u život već na samom početku marta 2022. godine. Ovo će im omogućiti da prestanu da brinu za svaku sitnicu i ponavljaju iste greške. Tokom proleća njihov poslovni put će brzo krenuti uzbrdo. Posvetiće više vremena sebi,s vojim željama i potrebama!

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Izvor: Sensa