Mesec u Strelcu donosi mudrost, ravnotežu i instinkt. Danas ćemo delovati po svom osećaju i donosićemo mudre izbore. Osetićemo potrebu da analiziramo da li je nešto za nas vredno ili nije, a to važi i za ljude. Neki ostaju u našim životima, a neki se manjaju, dolaze, odlaze ili se vraćaju. Usled četvrt faze Meseca tokom narednih dana postoji velika šanse da se pomirimo sa bivišim partnerom.

Evo koja 3 horoskopska znaka imaju najveće šanse da pomire sa bivšom ljubavi:

Rak

Mesec u Strelcu uticaće na vas pojačanom potrebom za zadovoljstvom. Vi ćete biti ti koji će prvi okrenuti telefon, pozvati bivšu ljubav i reći da biste voleli da ponovo budete zajedno jer ga volite. Ispostaviće se da ste oboje shvatili da je razdvajanje bilo greška. Ni vi ni partner zapravo niste želeli da bude kraj, možda samo niste bili dovoljni iskreni jedno prema drugom.

Jarac

U narednom periodu dosta ćete se baviti svojom prošlošću i intimnim odnosima. Velika je verovatnoća da ćete biti spremni da se pomirite sa bivšom ljubavi. Shvatićete da ste vi srodne duše i da nikada niste želeli da se zaista rastanete. Samo vam je bila potrebna mala pauza, da shvatite šta zaista želite, koliko vam je potreban lični prostor za svoje želje i ambicije, ali i koliko vam partner znači. Dobra vest je da i partner želi da se pomirite, voli vas i dalje.

Vodolija

Pod uticajem ove faze Meseca shvatićete da je bivši partner zapravo bio vaš najbolji prijatelj. Kada vam se javi i kaže da želi da ponovo budete zajedno, shvatićete da vam je sve to vreme bez njega bilo veoma teško i da vam je nedostajao, ne samo zbog nežnosti i pažnje, već i kao pomoć i oslonac. Prvo ćete želeti da se sve odvija prijateljski. Složićete se da je bolje za oboje da idete korak po korak. Međutim, vrlo brzo će se rasplamsati strasti!

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Izvor: Sensa