Mesečni novčani horoskop za mart 2022. godine!

Ovan

Ovan je zabrinut zbog finansijske situacije, ali stižu dobre vesti! Tokom marta bićete u prilici da povećate svoju ušteđevinu, ali ne lakom zaradom, već isključivo vrednim radom. Čeka vas težak zadatak, ali bićete uspešni, završićete sve na vreme i dobićete dobar bonus. Ljudi kojima ste pomogli neće vam ostati dužni. Ako tražite posao, moći ćete da se okušate u sasvim drugoj poziciji i proširite svoje granice.

Bik

Usepevate da održite finansijsku ravnotežu. Ipak, ne bi bilo loše da povremeno odustante od velikih kupovina i naučiti da živite u okviru svojih mogućnosti. U martu ćete lako i jednostavno zaraditi značajnu sumu novca. Kreativni pojedinci će uspešno postići priznanje drugih. Prva polovina marta je uspešna za one čija je profesija vezana za nauku. Moći ćete da postignete mnogo i završite ono na čemu ste dugo radili. Tokom marta vam sledi solidan prihod.

Blizanci

Za vas tokom marta neće biti značajnijih promena. Sve što ste planirali proći će savršeno. Ipak, bićete u iskušenju da se bunite, smislićete da ste oštećeni. Vaši napadi se neće dopasti nadređenima, pa je sada bolje da mirno sedite i radite svoj posao. Pokušajte da budete deo tima, udruživanje sa nekim donosi uspeh, naročito ako su u pitanju kreativni projekti. Ako budete u iskušenju da rizikujete, kako biste ostvarili profit, bolje nemojte. Nije povoljan trenutak za to.

Rak

Obratite manje pažnje na finansijsku stranu. Ako se previše bavite zaradom i troškovima, postoji mogućnost da više izgubite. Astrolozi kažu da vas do kraja meseca čeka bonus od pretpostavljenih, kao nagrada za trud i rezultate. Ako radite sa partnerima, budite oprezni, velika je mogućnost da vas prevare. Ukoliko razmišljate da započnete novi posao, dobro analizirajte konkurenciju, nemojte srljati jer vas to može dosta koštati.

Lav

Lavovi vole svoj posao, za njih je to strast koja donosi dobar prihod. Ali pazite da u potrazi za uspehom ne izgorite. Pokušajte da poštujete režim rada i odmora i trudite se da sve što radite bude transparentno i pošteno. U prvoj polovini marta nije dobro vreme za sklapanje novih poslova. Nezaposleni Lavovi biće u prilici da se okušaju u novom poslu. Zgrabite svaku priliku. Sve što vam sudbina pripremi u martu, s razlogom je i dobro.

Devica

Na poslu su verovatni sukobi i nesporazumi, a to sve može stići do pretpostavljenih. Neki samo čekaju vaš loš potez ili kiks- potrudite se da im ne dajete povoda za sankcije, dolazite na vreme i radite vredno kao i do sada. Finasijska situacija je stabilna. U drugoj dekadi meseca čuvajte se krađe- čuvajte dragocenosti pod ključem a novac u banci. Nezaposlene Device će moći da nađu posao sa skraćenim radnim vremenom. Ako želite da napredujete, usavršavajte se- sudbina za vas sprema nešto lepo.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE