Prema rasporedu planeta i energiji, neki dani u martu mesecu biće zaista posebni i srećni. Nastavlja se najpovoljniji period ove godine, jer na nebu još nema nijedne retrogradne planete.Ipak, u mertu neće biti sve savršeno, biće i nekih rizičnih i izazovnih dana. Ali očekuje nas više sreće, napretka i ljubavi nego nezgoda - evo kojih 5 dana će biti najpovoljniji:

- 3. mart je dan ogledala - 03:03 je dan vladavine broja 3 koji štiti naše duhovne principe. Ako smo u prošlosti učinili neki pogrešan korak, danas ćemo moći da rešimo problem i ispravimo posledice. Ovo je sjajno vreme za napredovanje na svim poljima i dughovni, emotivni i energetski razvoj. Ukoliko 3. marta činite dobro, pomognete drugima i širite pozitivne vibracije, pozitivna energija vas može pratiti ceo mesec.

- 20. mart – prolećna ravnodnevica - Ovo je veoma povoljan dan u smislu energije i zakona privlačenja. Od davnina, prolećna ravnodnevica se smatra trenutkom buđenja prirode, a takođe se budi i naša svest, emocije, pojačavaju se šanse. Ovo je odličan dan za čišćenje kuće, sastanak sa prijateljima i porodicom, zabavu, radost i smeh. 20. marta će i Mesec biti u Vagi, što simbolizuje jednakost, harmoniju i red. Ovaj dan se može smatrati najsjajnijim u martu ove godine.

- 27. mart – Merkur ulazi u Ovna - Planeta će do 26. marta ostati u znaku Riba, u kojem, najblaže rečeno, nije prijatno. 27. marta doći će do povoljnog prelaska u saveznički znak Ovna, što će dan učiniti prilično produktivnim. Biće moguće preuzeti nove slučajeve, kao i baviti se onim brigama koje su sada najvažnije. Ovo je odličan dan za kupovinu, finansijske aktivnosti, planiranje. Merkur u Ovnu će nam ovog dana dati priliku da uspemo u onome što ranije nije bilo moguće.

Tokom ovih dana obratite pažnju na znakove sudbine, smernice intuicije i osvestite šta je ono što vam donosi sreću. Imate tri velike šanse u martu da ostvarite uspeh na polju ljhubavi i posla, ali i poboljšate zdravlje. Sve je na vašioj strani, ne propustite naklonost zvezda i planeta.

Izvor: Sensa