Sunce 19. februara ulazi u znak Riba i donosi nam dar mudrosti, čistih emocija i nežnosti. U prethodnih nekoliko meseci imali smo razne krivudave puteve i nismo bili sigurni u mnoge stvari, ali sada otkrivamo srž onoga što jesmo. Ulazimo u višu svest i posmatramo stvari iz više uglova. Ribe su vodeni znak Zodijaka, a tokom ovog perioda, od 19. februara do 21. marta trebalo bi da pustimo i svoj život da pustimo da teče poput vode. Vreme je da osvestimo sadašnji trenutak, da ne razmišljamo o budućnosti, ne vraćamo se u prošlost, već budemo ovde, u svojoj lepoti života.

Saznajte šta će vladavina Riba, odnosno boravak Sunca u Ribama doneti svakom horoskopskom znaku pojedinačno do 21. marta:

Ovan

Sledeća stanica za Sunce biće vaš znak, što znači da je ovo šansa da se oslobodite prošlosti, očistite staro i pripremite se za dolazak vaše sezone! Ovan je prvi znak zodijaka, što vas čini prirodnim vođom. Kada je Sunce u vašem znaku, u stanju ste da iskoristite ove snažne liderske kvalitete i napravite snažan pokret napred u svom životu. Međutim, neposredno pre nego što dođe ovaj trenutak, morate da odvojite vreme da se odmorite, razmislite i razjasnite šta želite. Ova jasnoća ne dolazi od gledanja van sebe, već od toga da zavirite unutar sebe, u svoju dušu.

Bik

Ako ste se osećali izolovano ili se osećate kao da sve radite sami, ovo je vaša prilika da se obratite i zatražite podršku. Ribe su veoma saosećajan znak, pa proširite deo ovog saosećanja prema sebi i budite sigurni da su vaše potrebe zadovoljene. Moguće je da vam je potreban odmor, ali i razgovor sa bliskim ljudima, savet, reči ljubavi i podrška. Zajedništvo je ono što vam u ovom periodu daje snagu.

Blizanci

Kada Sunce pređe u Ribe, stvari mogu biti pomalo maglovite i može biti teže izvući informacije koje tražite. Energija Riba može da rasprši vaš um, posebno ako je pun nereda. Tokom ove sezone, radite na tome da oslobodite nepotrebnih i negativnih misli u svom umu. Ne morate da verujete u sve što mislite, možda ste sami projektovali iluziju ili ste upali u zamku negativnosti. Provođenje vremena u meditaciji može pomoći, kao i vođenje dnevnika. Prenesite sve svoje misli na papir i razmislite o tome gde vam je um, možda ćete se samo iznenaditi šta se dešava! Kada završite sa čitanjem svog pisanja, zapalite ga ili pocepajte kao simbol oslobađanja. Dok je Sunce u Ribama, mnoge stavri će vam biti jasnije.

Rak

Kao drugi vodeni znak osećate se kao kod kuće kada Sunce pređe u Ribe. Energija Riba ima sposobnost da proširi vaš um i navede vas da dublje razmišljate o stvarima oko vas. Ovo je odlično vreme da učite, putujete, čitate, naučite nešto novo ili samo razmislite o dubljem smislu svog života. U stvari, ako postoji nešto što ste želeli da naučite ili isprobate, ovo je savršeno vreme da napravite prvi korak. Učenje nečeg novog može vam pomoći da proširite svoj um, usmerite energiju u novom pravcu, a takođe može dovesti do uzbudljivih novih prilika. Energija Riba je veoma kreativna i takođe podržava izražavanje ideja i kreiranje stvarnosti kakvu želite.