Kako prepoznati osobu koju vam je sudbina odredila? Nije jednostavno otkriti koja osoba je naša prava ljubav i neko sa kim ćemo zakoračiti na stazu života. Kako biste ga prepoznali, neophodno je da obratite pažnju na sledeće znakove i signale:

1. Snovi koji nagovešavaju susret - U snovima možemo primećivati ljubavne simbole, ili nam se često u njima može pojavljivati osoba koju smo nedavno upoznali. Snovi su naša podsvest, u njima možemo videti razne simbole i signale koji nam nagoveštavaju kojim putem da krenemo. Obratite pažnju na njih.

2. Osećaj prepoznatljivosti - Kada upoznate ovu osobu, imate osećaj da se poznajete jako dugo. Pojavljuje se misao kao da je pred vama vaš odraz u ogledalu. U ovoj osobi nalazite slične osobine, manire i navike koje vi posedujete.

3. Deja vu efekat - Naučnici veruju da je "deja vu" kvar neurona ili sećanja na slike iz naših zaboravljenih snova. Efekat izaziva osećaj da ste već poznavali svoju srodnu dušu, poznajete je isto kao da blisko komunicirate dugo godina. Imate osećaj da vam je nedostajala jedna slagalica, a sada je konačno pronađena i slika se razvila.

4. Zanimljive slučajnosti - Mogu postojazi razni znakovi koji pokazuju da ste jendo drugom suđeni.Slična imena (rođaka, prijatelja, poznanika), datumi rođenja, snovi koji govore o istim događajima, kao i slične životne priče. Takođe se može desiti da se vaš prvi susret dogodi na mestu za pamćenje za vas dvoje. Slučajnosti mogu biti povezane sa različitim oblastima života, na primer, sa vašim hobijima.

5. Gubitak osećaja za vreme - Kada ste pored srodne duše, koncept vremena ne postoji. Sati lete neprimetno, a postoji osećaj da nemate dovoljno vremena da kažete sve što želite. Sa osobom kojoj je sudbina predodređena, uvek ćete biti zainteresovani, uvek ćete naći o čemu da razgovarate, kako da provedete vreme zajedno. Osim toga, kada ste sami, osećaj mira, smirenosti i udobnosti vas ne napušta.

6. Osećaj da je to osoba za vas - Ovaj osećaj dolazi kada ste svesni da ste pronašli pravu osobu za sebe. Počinjete da shvatate da ste sve ovo vreme tražili samo ovu osobu. Ušla je u vaš život, i sve je postalo lako i razumljivo. U takvoj situaciji mnogi događaji mogu brzo da prolete, nesuglasice bukvalno nestaju, nema svađa i negativnosti. U određenom trenutku shvatite da samo sa tom osobom vidite zajedničku budućnost.

7. Vidite niz brojeva - Numerologija u brojevima je jedan od najsigurnijih tragova univerzuma. Verovatno ste više puta primetili da vam se tokom određenog perioda često pred očima pojavljuju kombinacije istih brojeva. Ovo je jedan od znakova univerzuma. Kombinacije upozoravaju na sudbinsko poznanstvo. Na primer to su brojevi 06:06; 12:21; 15:15; 22:22; 111.

Izvor: Sensa