Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

AKO JOŠ NISTE PRONAŠLI SRODNU DUŠU: 5 duhovnih tehnika za privlačenje prave ljubavi

5 koraka za privlačenje prave ljubavi - otvorite svoje srce i dušu za primenu ovih duhovnih načela!

  Izvor: Foto: Shutterstock

Ako ste već probali sve što nudi naš razvijeni tehnološki svet u romantičnom području i nije delovalo, nemojte odustati! Vaša srodna duša je možda u potrazi za vama upravo sada. Ovih pet jednostavnih ali moćnih koraka podižu vašu vibraciju na posebne visine i otvaraju vrata za ljubav.

Vaše srce se upravo sada širi. Sa samom namerom privlačite ljubav u svoj život - ljubav koja je već u vama i čeka samo da se otkrije. Uz prvi veliki korak, otvorite svoje srcei dušu za primenu ovih duhovnih načela i odlučite da je moguće voleti vas i da ste upravo sada vredni ljubavi.

Pročitajte još:

Ljubav će vas pronaći kada se najmanje nadate: evo koju veliku grešku prave usamljena srca

1. Prvi korak za privlačenje srodne duše: prave afirmacije.

Prvi korak na putu do istinske ljubavi je korištenje afirmacija, odnosno, potvrđivanja. Tajna je da se setite zašto i kako potvrđivanje deluje. Kada imate misao ili kada govorite, vaše reči i misli odlaze u svemir i skupljaju se kao energija. Privlače energiju i onda se vraćaju vama sa umnoženom energijom.

Rezultat su potpuno novi uslovi u vašem životu i vašim iskustvima. Ne samo to, nego vaše reči imaju i vibracije. Negativne reči i fraze nose nižu vibraciju, a pozitivne reči i fraze nose više vibracije. Možete primetiti da je potvrđivanje mnogo više od samog pozitivnog razmišljanja. Afirmacije su moćni magneti za ono što želite (i ne želite) u svom životu.

Primeri potvrđivanja za privlačenje srodne duše uključuju:

  • Ljubav je moje božansko prirođeno pravo i sada ga zahtevam.
  • Dajem i primam ljubav u celosti. Otpuštam prošlost i dopuštam da ljubav teče u moj život.

Dodajte svoje potvrde na ovaj popis, i govorite ih glasno kao da to stvarno mislite.

2. Drugi korak za privlačenje srodne duše: podizanje vibracije.

Ključ za pronalaženje istinske ljubavi je da održavate vibracije visoko. Delujemo na frekvenciji, i kada se vibracije podignu, više smo usklađeni s duhovnim područjem. Možemo jasnije čuti, videti i osetiti visoko razvijena bića koja će šaptati upute u vaše uho ili vaše srce da bi se ujedinili za srodnom dušom...

...Slušajte ova uputstva jer će dolaziti sve češće kada živite više duhovni život. Kada živite ovako, postajete magnet za ljubav jer zračite ljubav i radost.

Saveti za podizanje vibracije uključuju provođenje vremena u prirodi, dnevnu molitvu i meditaciju, izbegavanje crvenog mesa i uključivanje više vegetarijanskih obroka u svoju ishranu.

Povećajte alkalnu hranu (jedite 80 odsto alkalne i 20 odsto kisele). U alkalnu hranu spadaju povrće, voće, žitarice, zelena pića...

Slušajte muziku. Visokorazvijena bića vole zvuk slatke muzike.

Očistite i ukrasite svoj dom i kancelariju biljkama i svežim cvećem, budite u službi drugima i živite u zahvalnosti. Plešite i igrajte se, a eliminišite negativni govor.

Treći korak za privlačenje srodne duše: pozitivna molitva.

Možete svladati ovu moćnu duhovnu praksu i manifestovati ne samo ljubav vašeg života, već i život koji želite. Budite pažljivi da ne ograničavate odnosno strogo definišete tokom korišćenja svoje pozitivne molitve. To znači ne govoriti kako, već samo postavljati nameru i započinjati zakon o privlačenju. Duh će razraditi detalje za nas.

Vaša srodna duša može biti na drugom kraju sveta, ali ne morate se brinuti kako ćete se upoznati. Samo molite pozitivnu molitvu i Duh će vas voditi pravim putem. Oslobodite svoju molitvu u svemir s verom da ljubav deluje kroz savršen zakon. Pozitivna molitva može pomoći u razbijanju stare ograničavajuće obrasce, kao što je onaj da tražite od Boga određenu osobu da dođe u vaš život. Umesto toga, tražite nekoga s određenim kvalitetama, kao što su sposobnost za slušanje, ili iskrenost.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj