Počela je vladavina Riba, nežnog i emotivnog horoskopskog uznaka i trajaće sve do 20. marta. Nestaje ona luda i avanturistička energija Vodolije, nju zamnejuje mirna, nežna i emotivna energije sanjivih Ribe.

Jedna od najpozitivnijih stvari koje nas u ovom periodu očekuju jeste alarm da je vreme za romansu. Zvezde donose vibracije zaljubljenosti, a vi ćete više biti među oblacima nego na zemlji. Ali, budite oprezni. Mnoge romanse koje započnu sa puno strasti i emocija možda neće imati ishod kakav ste mislili. Zato ništa ne planirajte, već maksimalno uživajte u trenutku.

Bićete posebno sentimentalni, a očekuje vas i veliki povratak poslova iz prošlosti. Ljudi, projekti i zadaci iz prošlosti dolaze kako biste dovršili ono započeto ili nešto zauvek raščistili. Fokusirajte se samo na dobre stvari koje vas inspirišu i ljude koji vam daju vetar u leđa. Najvažniji zadatak u ovom periodu jeste da otvorite srce, širite ljubav i dozvolite sebi da budete voljeni.

Saznajte u galeriji ispod kojih 5 horoskopskih znakova očekuje velika sreća i ko će biti pravi miljenik zvezda do 20. marta!

Sensa / Canva 5 HOROKSOPSKIH ZNAKOVA ČEKA PRAVA SREĆA DO 20. MARTA


Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Izvor: Sensa