Ako numerološki sagledamo 2022. godinu, u njenoj osnovi su tri dvojke. Broj 2 simboliše harmoniju, ljubav, intuiciju, zapažanja i odnose. Ako pogledamo pojedinačne datume, samo u toku februara imali smo već dva magična dana (2. 2. 2022. 20. 2. 2022. ) a sada i treći- 22. 2. 2022.

Pokušajte da se setite 2. 2. ovog meseca. Taj dan takođe je bio prepun energije „dvojke“. Probajte da se setite spoznaje u vašim vezama ili partnerstvima koje su tada nastale. Sada možemo da kažemo da se univerzum udvostručuje na toj vibraciji. U slučaju 22. februara imamo čak 6 dvojki, što, prema numerolozima, odražava našu ljudsku potrebu za saradnjom i bliskošću. Tog dana bi trebalo da analizirate na koji način komunicirate s vašim voljenima. Budite isrekni, otvorite svoje srce, pokažite emocije.

Dan je dobar za sve aktivnosti koje jačaju ljubav prema svom partneru. Ako možete da se bavite aktivnostima koje su produktivne za vaš odnos, energije Venere koje vladaju ove godine postaće još izraženije i darovati vam dodatni osećaj nade i otvoriti nove mogućnosti.

Ovaj dan mogao bi da pokaže našu duboko ukorenjenu želju za ravnotežom i harmonijom sa drugima. Velika je verovatnoća da će nam danas biti izraženija empatija, kao i osetljivost. Može nam je javiti potreba da unesemo određene promene u vezu, da izađemo iz rutine u koju smo zapali. Ta pozitivna promena može biti izvinjenje zbog nečega što smo radili ili kako smo se ponašali, planiranje izlaska, putovanja…Bilo čega što će vama i partneru prijati.

Ako ste slobodni, provedite dan brinući o sebi- radite nešto što vam prija, bilo da je to joga, meditacija, šetnja, idite na masažu, na tretman lica… Volite sebe, budite prisutni,uživajte u svom društvu. Samo tako ćete biti spremni da upoznate nekog drugog. 22. 2 .može biti i sjajan dan za prvi sastanak. Možda ćete otkriti da vas potencijalni partner danas posebno privlači.

Broj 22 povezan je i sa izgradnjom nečega većeg od nas samih, ali pod uslovom da radimo u timu, zajedno s drugima. Jer tada možemo mnogo više. Pokreće se poslovna energija, dobijamo nove ideje i rešenja. To je zato što broj 2 ne predstavlja samo intimne veze između ljudi, već i veze saradnje, razmene energije, zajedničkog dleovanja što može dovesti do inovacija.

Ako raščlanimo datum 22.2.2022, na numerološki način, tako što ćemo sve sabrati i sve svesti na jednu cifru, to bi bio broj 3 (2+2+2+2+0+2+2=12; 1+2=3). Broj 3 je povezan za Jupiterom i njegovom ekspanzivnom energijom. 

Izvor: Sensa