Numerologija za proleće 2022. godine - saznajte šta vam predviđa numerološka prognoza!

Kako biste pročitali numerologiju za proleće, važno je da izračunate svoj broj. Prvo je potrebno da saberete sve brojeve iz datuma rođenja, saberite ih sa 3, 4 i 5 (jer su to brojevi prolećnih meseci marta, aprila i maja), pa dodajte i brojeve 2022, jer su to brojevi tekuće godine.

Na primer, ako ste rođeni 15.8.1989, sabirate na sledeći način - 1+5+8+1+9+8+9 = 41, a zatim 4+1=5 Vaš broj je 5, a onda ga saberite sa brojevima prolećnih meseci i brojevima godine - 5+3+4+5+2+0+2+2 = 23, saberite 2 + 3=5. Vađ broj za numerološku prolećnu prognozu je Petica.

Izračunajte svoj broj i saznajte šta vas očekuje u proleće!

Jedinica - Ako ste dobili broj 1, onda ćete ovog proleća naći mnogo novih poznanstava, zanimljive i prijatne komunikacije. Usamljeni ljudi u ovom slučaju će moći da pronađu srodnu dušu. Oni koji su u vezi uspeće da podignu vezu na novi nivo.

Dvojka - Ovo proleće će za vas biti veoma aktivno što se tiče dešavanja na poslu i u karijeri. Možete bezbedno započeti nove projekte, tražiti novi posao. Moguće je da ćete imati novu motivaciju, nove želje, ciljeve i mogućnosti. Pažljivo pratite šta se dešava oko vas.

Trojka - Proleće će za vas biti vreme duhovnog razvoja. Ovo će biti period u kome je veoma važno posvetiti se emotivnom i ličnom razvoju. Najverovatnije će se vaša intuicija izoštriti i imaćete želju da transformišete svoj život.

Četvorka - Broj 4 predstavlja jedinstvo četiri elementa. Proleće će za vas biti vreme mira, ljubaznosti, sreće. Obavezno planirajte odmor za ova tri meseca. Numerolozi primećuju da ćete najverovatnije morati da radite samo one stvari koje donose radost.

Petica - Broj 5 simbolizuje zlatnu sredinu i simetriju. Proleće će biti savršeno vreme da ojačate svoju ljubavnu vezu i pokušate da uspete u zajedničkom radu. Najverovatnije, ovo proleće za vas neće biti puno stresa. Sve će biti uravnoteženo, mirno i predvidivo.

Šestica - Ovog proleća očekuje vas kreativna "eksplozija". Najverovatnije će vas posetiti neke jedinstvene i briljantne ideje. Sigurno ćete moći lako da rešite one zadatke koji su vam ranije predstavljali muku. Ovaj period će za vas biti ispunjen prijatnim sitnicama.

Sedmica - Očekuje vas velika sreća u svim oblastima života. Ona je uvek tu, apsolutno ne možete odustati. Dajte sve od sebe da uspete u poslu i ljubavi. Najbolji odmor ovog proleća za vas je boravak kod kuće. Ne rizikujte previše.

Osmica - Ovog proleća imaćete sreće u finansijskom sektoru. Najverovatnije će vaš posao ići uzbrdo. Takođe na putu možete sresti nove unosne ponude. Ne propustite nove prilike, držite se svake od njih. Sve planirano uspećete da uradite na vreme.

Devetka - Broj 9 znači da je bolje ne rizikovati u proleće. To može dovesti do finansijskih gubitaka i zdravstvenih problema. Pratite planove i ne odlažite važne stvari za kasnije. Takođe postoji šansa da postanete žrtva prevare ili razočaranja. Budite izuzetno oprezni.

Izvor: Sensa