Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

9 stvari koje DANAS treba da uradite: privucite radost i čarobnu energiju u svoj život

Evo šta DANAS treba da učinite kako bi vas ispunili osećaj radosti i zadovoljstva!

  Izvor: Foto: Shutterstock

Pitajte svoju baku ili stariju osobu iz svog okruženja - Šta biste sada najviše voleli?

Mnogi od njih će vam reći kako bi voleli da se vrate u mladost i iskoriste svaki trenutak svog života maksimalno. Sigurno će vam reći i da su njihove mnoge brige bile neosnovane. Sada, kada se vrate unazad, raduije bi plesali na plaži, grlili drage ljude i uživali u svakom pokretu koji naprave, jednostavno - uživali bi potpuno u sadašnjemtrenutku. Ne razmišlajjući šta je bilo juče i šta će biti sutra, već samo šta mi donosi SADA.

Život je kratko putovanje, često i ne primetimo kako nam godine brzo prođu i iscure kroz ruke kao pesak. Zato, uživajte u svakom novom trenutku, neka svaki dan bude srećan i poseban na svoj način.

Povezane vesti

Evo šta DANAS možete već učiniti kako bi vas ispunili osećaj radosti i zadovoljstva!

1. Zatražite oproštaj

Ponos i ego nas često oodvedu na pogrešan put i lako donosu emotivni teret i teškoće potisnutih osećanja. Ako imate potrebu nekome da zatražite oproštaj to uradite danas. Ovo je prvi stepenik za uživanje u sadašnjom trenutku, jer se tako skidate kamen sa svoje duše.

2. Oprostite

Oproštaj ima lekovito dejstvo po vašu dušu i telo. Oslobodite se ljutnje i besa - oni vam oduzimaju pozitivnu energiju i životnu snagu. Iskreno oprostite ljudima koji su vas povredili i nastavite dalje da koračate kroz život, oslobođeni od svake negativne emocije.

3. Putovanje u svakom trenutku

Nije potrebno da putujete na kraj sveta kako biste osetili novi duh kulture, prirode i avanture. Možete istražiti prostor u blizini kuće ili svoju zemlju. Jedino što je važno jeste da nikada ne prestanete da istražujete.

4. Završite započeto

Završite sa čitanjem knjige koju ste davno započeli, pa ste je ostavili po strani. Završite sa promenama u domu koje odavno planirate. Izmirite dugove. Razjasnite odnose i nesporazume. Nedovršeni stvari predstavljaju teret za vašu dušu.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj