Predstojeća nedelja biće obasjana pozitivnim uticajem energije planeta. Naravno, biće problema, ali će biti moguće brzo ih rešiti.

Evo šta predviđa horoskop od 7. do 13. februara

Ovan

Ove nedelje ćete biti još jači i uspešniji nego ranije. Planete će vam pomoći da se izborite sa valovitim i nepredvidivim raspoloženjima i dati više energije za fizičku i intelektualnu aktivnost. Javiće vam se potreba da sve kontrolišete, a to, naravno, neće biti moguće. Jedino što možete da kontrolišete su vaše emocije. Pokušajte da budete strpljivi i sačekajte da stvari krenu svojim tokom.

Bik

Vreme je da se aktivirate u sferi posla, da promenite radno mesto, ako niste zadovljni ili da potražite dodatni izvor prihoda. Promene su dobre! Slobodno budite smeliji i odlučniji kako biste ostvarili ono što želite. Kako biste privukli ljubav u svoj život, nema potrebe da menjate sebe, naprotiv. Budite svoji, ali razmislite o svojim uverenjima. Možda sami sebe sputavate.

Blizanci

Sada je najpovoljniji trenutak da donesete važne odluke, nemojte ih više odlagati. Vreme je da uložite maksimalne napore da rešite probleme i pokušajte da ne propustite svoju sreću. Ostavite sve što je bilo u prošlosti i napravite plan za dalje akcije u bliskoj budućnosti. Lepo bi bilo da pronađete neki hobi, nešto kreativno što će vam pomoći da se opustite i smanjite stres.

Rak

Sada je idealno vreme za introspekciju. Merkur će vam pomoći da razmislite o svojim odlukama i postupcima, poslovnim stvarima i troškovima. Što se tiče ličnog života, prognoza je povoljna: moći ćete da izgladite sve nesuglasice i nesporazume koji postoje u komunikaciji s drugima. Od bliskih ljudi imate podršku za sve što radite. Takođe možete tražiti podršku od rođaka, voljenog čoveka, devojaka.

Lav

Lavove očekuje sreća u sferi poslovanja i finansija. Ove nedelje mogući su neki neočekivani događaji usled čega možete biti malo osetljiviji i emotivniji. Pokušajte da zadržite smirenost. Kada bude došao trenutak da se preduzme odlučujući korak, planete će vam pomoći da se sve završi kako treba.

Devica

Ove nedelje bićete izuzetno uspešni ne samo u ljubavnim odnosima, već i na poslu. Pokušajte da na svet gledate isključivo kroz prizmu optimizma, tako će I neki negativni događaji delovati manje strašno. Odluke donosite tek nakon što sagledate sve informacije a zatim promislite o svemu. Na poslu i u ličnom životu trebalo bi da budete pragmatičniji.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE