Svi mi se drugačije odnosimo prema onome što se oko nas dešava- neko je ravnodušan, neko ćuti i trpi, znajući da ne može mnogo toga da promeni, a neko pak sve preuveličava, vidi i ono čega nema, svoje probleme predstavlja kao najveće. Evo koji horoskopski znakovi najviše vole da prave dramu:

Rak

Rakovi imaju tendenciju da bukvalno sve uzimaju u obzir- svaku reč i svaki postupak ljudi oko sebe. Svaku sitnicu i situaciju posmatraju kao pod lupom, dajući joj one kvalitete koje u početku nije imala. Kao rezultat toga, događaj ili izjava dobijaju nove detalje, kao lopta koja u snegu postaje sve veća. Kad im neko kaže da preteruju, ozbiljno se uvrede.

Lav

Lavovi sve rade pompezno, a njihov odnos prema onome što se dešava oko njih nije izuzetak. Čim posumnjaju da neko oko njih želi da ih uvredi, čak i ako to zaprvo nije istina, oni preuveličavajući značaj ove namere, počinju da pripremaju osvetu. Kasnije se najverovatnije neće ni izviniti za svoje ponašanje.

Škorpija

Kad su suočene s nevoljom ili problemom, Škorpije se odmah bacaju na posao- smišljaju scenarije, svaki je strašniji od prethodnog, izvlače neočekivane zaključke iz naizgled bezazlenih reči i postupaka. Ako se desi neka vrtsta incidenta, u stanju su da idu do krajnjih granica, ne odustajući.

 Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Izvor: Sensa