Nova radna nedelja donosi nove izazove, naročito u sferi finansija. Tokom novogodišnjih praznika mnogi su trošili preko svake mere, pa će sada biti neophodno da naprave dobar plan kako ne bi u potpunosti ostali bez sredstava.

Evo šta donosi položaj zvezda od 10. do 17. januara.

Ovan

Za ono što želite da postignete maksimalno se potrudite u prvoj polovini nedelje jer će položaj planeta tada biti najpovoljniji. Od četvrtka do nedelje važno je da slušate svoj unutrašnji glas: možda će vam inuticija poslati neke signale koje ne bi trebalo da ignorišete. Nakon 14. Januara nemojte praviti rizične poteze

Bik

Rešite se negativnih misli jer će vas u suprotnom to srečiti da napredujete i zaradite više novca. Ovo se posebno odnosi na one koji imaju sopstveni biznis i pretežno zavise od klijenata. Pred vama je povoljno vreme za introspekciju, ali i za učenje od drugih ljudi koji jznaju više. Ako planirate da ulažete, budite posebno obazrivi, naročito posle 14. januara kada počinje retrogradni Merkur.

Blizanci

Obtatite pažnju na greške koje vam se često ponavljaju, pogotovu u finansijskoj sferi. Radni dani će vam biti izuzetno dinamični, s malo vremena za opuštanje. U nedelju bolje ne planirajte ništa niti započinjite jer ćete biti pod uticajem nepovoljnog aspekta između Sunca i Plutona. Dobri dani za trošenje novca su ponedeljak i sreda.

Rak

Tokom ove nedelje naići čete na dosta zlobnika koji će poželeti da vas sputaju ili osujete planove. Astrolozi predviđaju da će ova nedelja biti puna finansijskih promena. Jedno je sigurno: treba da budete otvoreni za sugestije drugih koji znaju više, a takođe da ne trošite vreme i resurse na beskorisne stvari

Lav

Mnogi predstavnici znaka će moći da nađu posao iz snova kao i da kupe ono što već dugo žele. Ova nedelja je povoljna za sve finansijske transakcije, pa i one najveće. Ako želite da uvećate imetak ili proširite posao, treba da delate smišljeno i strpljivo, sa detaljnom vizijom svojih ciljeva pred očima. Vrlo je verovatno da će vam rođaci i prijatelji pružiti veliku podršku na tom putu.

Devica

Tokom ove nedelje vaše šeto čulo će biti posebno izoštreno, pa je važno da obratite pažnju na signale posebno kada je reč o novcu i poslu. Ulaganja u dom, zdravlje i lični razvoj tokom ove nedelje daće dobre rezultate. Verujte u sebe i u ono što radite. Ne slušajte savete svih, već samo onih kojima bezuslovno verujete.

Vaga

Za uspešnu potragu za srećom i povećanje finansijskog uspeha, pripadnici ovog znaka bi trebalo da se oslobode negativnih stavova jer su pozitivne misli najmoćnije oružje u borbi. Sredinom januara poželećete da sebi date malo oduška i da se razmazite, ali ograničite se samo do 13. januara a posle počnite da štedite.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE