Nedeljni ljubavni horoskop od 10. do 17. januara 2022. godine!

Ovan

Ovna mogu očekivati nevolje. Biće im neprijatno u dugoj vezi. Moguće su neočekivane svađe koje će razdrmati tlo pod nogama. Astrolozi savetuju da ostanete optimistični. Ovnovi su među najgrubljim znacima Zodijaka, ali lako mogu da kontrolišu sebe i svoje emocije. Zajednički izleti i šetnje sa partnerom će biti korisni. Usamljenim Ovnovima je za sada bolje u samoći.

Bik

14. januara Merkur će postati retrogradan, i iz tog razloga, Bik će morati da bude svesniji, posebno u ljubavi. U vezi će početi period nerazumevanja, a usamljenog Bika očekuju neprijatni sastanci. Možete unapred saznati karakter i energiju osobe, na primer, po njegovim očima. Ovaj metod će uštedeti mnogo vremena. Šanse za postizanje kompromisa u vezi su veoma male.

Blizanci

Usamljeni predstavnici ovog znaka trebalo bi da bolje pogledaju svoju okolinu. Moguće je da postoji osoba koja je tajno zaljubljena u Blizanca. Za sada je bolje ne preduzimati nikakve ishitrene akcije. Ako su ljudi oko vas zainteresovani za poboljšanje odnosa, onda možete podići belu zastavu i započeti pregovore.

Rak

Rakovi, koji su još u potrazi, imaće mnogo novih prilika za poznanstva, početak novih veza. Pre nego što bezglavo skočite u vrtlog ljubavi, bolje je proveriti ljubavnu kompatibilnost sa novom osobom. U odnosima sa partnerom i voljenim osobama, Rakovi čekaju promenu. Od svih horoskopskih znakova, Rak je najsrećniji ove nedelje. Retrogradni Merkur za njih neće biti previše opasan.

Lav

Lavovima koji su u potrazi za pravom osobom ili željni da steknu naklonost druge osobe, mogu pomoći pozitivne afirmacije za ljubav. Magija će sada biti jača od zdravog razuma. Ako neko nešto krije od Lavova, onda će ove nedelje sve tajno postati jasno. Porodični Lavovi će osetiti podršku voljenih. Najbolja vest je da se približava pozitivna, dugoročna promena.

Devica

Device treba da nauče kako da pravilno komuniciraju sa negativnim ljudima . Ove nedelje oko njih će biti previše toksičnih ličnosti, tako da ćete morati da naučite da nađete zajednički jezik sa njima, a ne da odmah započnete rat. Svi koji su u vezi imaće mnogo prijatnih iskustava. Najbolja terapija ove nedelje je druženje i romansa.