Nova godina uveliko je počela, pa ni astrolozi nisu sedeli skrštenih ruku. Položaj planeta i zvezda stalno se proučava, a jedna od njih, Jupiter, biće posebno aktivna i doneće najveće promene pripadnicima jednog horoskopskog znaka. Reč je Ovnovima. Astrolozi predviđaju da će Ovnovima 2022. godina biti prekretnica u životu.

 Ekspanzivni Jupiter prelazi u vaš znak 10. maja prvi put u poslednjih 10 godina – što 2022. čini jednom od najvažnijih godina za vas u poslednjoj deceniji.

Jupiter je planeta sreće, rasta. On daje hrabrost da se preuzme rizik, uvećava vaše ciljeve i snove i tako će biti sve do 28. oktobra. Njegov dolazak u vaš znak i prva kuća najavljuje potpuno novo poglavlje u vašem životu- očekuju vas promene u svim sferama, od pravca u karijeri, odnosa s ljudima do intimnih veza. Astrolozi ističu da je došlo vreme da Ovnovi nakon perioda traženja svoje duše započnu evoluciju u sledeći ciklus života.

Imajte na umu, međutim, da ovo ponovno rođenje možda nije linearno. Jupiter će prva četiri meseca 2022. provesti u Ribama i vašoj 12. kući zatvaranja, što bi moglo prouzrokovati i neka teška osećanja. Ovo će za vas biti put iskušenja, ali i isceljenja, a ponoviće se još jednom od 28. oktobra do 20. decembra

Tokom narednih nekoliko meseci, astrolozi vam savetuju da zavirite u sebe, realno sagledajte svoje ciljeve i želje. Analizirajte sa čime ste završili (ili ste spremni da završite) i da to odmah uradite kako biste napravili mesta za novo.Oslobodite se stega kako biste mogli da zakoračite u novu fazu svog života!

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Izvor: Sensa