Nedeljni horoskop od 10. do 17. januara 2022. godine!

Ovan

Astrolozi savetuju Ovnu da zadrži pozitivan stav tokom cele nedelje. Uživajte čak i u malim dostignućima. Uspešno ćete savladati sve prepreke koje se pojave na vašem putu, a zatim ćete ih srećno zaboraviti. Očekujte dobre vesti u ličnim, profesionalnim i finansijskim stvarima. Biće potrebno malo truda da postignete svoje ambiciozne ciljeve, a rezultat će vas veoma iznenaditi i doneti velikodušne nagrade. Ponedeljak je odlična prilika da izgradite čvrstu osnovu za poslovna partnerstva. Verovatno ste na ivici velikih promena u svom životu. Za vikend zvezde Ovnu obećavaju mnoga iznenađenja.

Bik

Pokušajte da se ove nedelje ne upuštate u avanture sa brzim novcem, jer postoji veliki rizik od finansijskih gubitaka. Utorak je savršeno vreme da promenite nešto, pre svega u sebi. Razmislite o tome koje promene želite da vidite u sebi u budućnosti. Pogledajte bliže sebe i preduzmite akciju. Na poslu i kod kuće imate puno stvari koje ne treba odlagati za kasnije. Pokušajte da odvojite nekoliko sati svakog dana da biste ostvarili svoje ciljeve. Budite ljubazni i strpljivi. Savti bliskih ljudi vam mogu puno pomoći.

Blizanci

Astrolozi savetuju Blizancima da ove nedelje održe emocionalnu ravnotežu, ali da istovremeno više veruju svojoj intuiciji. Ako vam je potrebna pomoć, ne oklevajte da kontaktirate svoje prijatelje. Realizacija dugogodišnjih projekata doneće vam materijalno zadovoljstvo. Pokušajte da izbegnete konflikte sa kolegama ili prijateljima. Već bliže sredini nedelje otvaraju se odlični izgledi za karijeru. Biće mnogo posla, pa će strpljenje i trud morati da se udvostruče. Dozvolite sebi da se opustite tokom vikenda.

Rak

Rakove će se ove nedelje najviše pozabaviti kućnim i stambenim pitanjima. Druga polovina nedelje je dobro vreme za potpisivanje ugovora o kupovini stana ili zemljišta. Takođe u ovom periodu biće odlična prilika da se pronađu dobri stanari za iznajmljivanje stana ili kuće. U poslu su mogući mali gubici, ali ne treba se zadržavati na njima, jer će brzo proći i sve će doći na svoje mesto. Na polju finansija situacija će biti stabilna. Vaš trud i marljiv rad doneće povoljne prihode.

Lav

Pokušajte više da se odmarate. Produženi prekomerni rad može uzrokovati zdravstvene probleme. Pazite na ishranu, usled umora i stresa, moguć je povećan apetit. Astrolozi savetuju da nađete vremena za kreativnost. Radoznalost i interesovanje za nove stvari će povećati vaše mogućnosti. Bolje je da ove nedelje ne započinjete novi posao. Imaćete vremena da pravilno odredite prioritete. Slušajte svoju intuiciju, ona vas neće izneveriti. Za vikend zapišite sve ideje koje vam padnu na pamet, mogu biti pokretač novih poslova. Uživajte više u porodičnim odnosima.

Devica

Osamite se i posvetite svojim mislima - šta je ono što treba promeniti da biste se osećali bolje? Samo se prepustite strastima i uživajte u životu. Astrolozi ne garantuju da će ova romansa prerasti u nešto više. Međutim, takvo iskustvo vam je neophodno i doneće mnogo zanimljivih otkrića i utisaka. Sreda, 13. januar je povoljan dan za bilo koji poduhvat ove nedelje. Nemojte se plašiti da pokažete osećanja prema svojoj porodici, njima je zaista potrebna vaša ljubav. Nedelja obećava da će vam biti laka, čak i ako bude iskušenja, lako ćete ih savladati. Zvezde napominju da iz neke situacije treba izaći iz zone komfora i rizikovati.