Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Energetska detoksikacija: kako očistiti dušu, um i srce od teških i neprijatnih emocija

Za telo i um važna je i detoksikacija naših misli, vezanosti, detoksikacija srca, odnosno svi starih emocija, koja obuhvataju važno unutarnje čišćenje...

  Izvor: Foto: Profimedia

Unutar našeg tela energija teče kružno između dva pola (pozitivnog i negativnog) i povezuje sve organe. Stanje uma utiče na protok energije. Ako su nam misli negativne, a samim time i emocije, one će se u skladu s vibracijom koju nose akumulirati u određenim delovima tela tj. organima. Tako se, ljutnja i bes najvećim delom pohranjuju unutar jetre, a tuga u područiju srca, pluća pa čak i debelog creva.

Takvo pohranjivanje emocija niskih vibracija dovodi do preseka protoka energije i stvara psihičku i emocionalnu neravnotežu u kojoj naposletku telo ulazi u bolest. Često se pitamo zašto uprkos trudu i želji da promenimo kvalitet života, promena zna da bude bolna a često i dugotrajna. Odgovor leži u programima i uverenjima spremljenim u podsvest, u mislima i emocijama koje svakodnevno iznova proživljavamo.

Međutim, kao i sve, i emocije se razlikuju po vibraciji. Emocije visoke vibracije poput radosti, zadovoljstva, ljubavi, deluju vrlo blago i isceljujuće, osnažuju naše energetsko polje. Tu su i one manje ugodne, koje vibriraju na nižim frekvencijama kao što su sram, krivica, tuga... koje deluju agresivno na fizičko i na sva naša suptilna tela.

18 Dalaj Laminih pravila za dobar život...

Svesno oslobađanje akumulirane negativne energije i emocija niskih vibracija u telu nazivamo energetska detoksikacija. To je veoma blag meditativni proces koji donosi fizičko, psihološko i emocionalno isceljenje. Kroz njega učimo da budemo svesni svoga tela, svojih emocija, svojih misli i na kraju, možda i najvažnije, svoga disanja.

Ovo ne smete propustiti

Tagovi

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj