Horoskop za vikend od 4. do 7. februara 2022. godine!

Ovan

Mesec u Ovnu dominira vikendom, i to je sasvim u redu! Uživate u povećanoj energiji, strasti, ambiciji koji ovaj mesec donosi direktno na vaša vrata. Optimizam iz sekstila između Sunca u Vodoliji i Meseca subotnje popodne osvetljava mogućnostima, a sekstil između Saturna i Meseca donosi dodatnu sreću.

Bik

Vaš duhovni život i mistične poslove podstakao je Mesec u Ovnu ovog vikenda u vašoj dvanaestoj kući. Obratite posebnu pažnju na svoje snove jer će oni biti posebno živahni i informativni. Kada je Mesec u kvadratu sa vašeom vladajućom planetom Venerom u subotu rano ujutro, možda ćete imati potrebu sa društvom. Mesec prelazi u vaš znak u nedelju popodne, što će izgledati kao da se vraćate kući.

Bliznaci

Ovog vikenda vas čeka luda zabava dok je Mesec u Ovnu osvetljava vašu jedanaestu kuću prijateljstva i društvenih odnosa. Ipak, držite se tempa, ali ne zaboravite na odmor. U nedelju ujutru, Mesec je u kvadratu sa Merkurom. Komunikacija može biti narušena, emocije mogu da se pojačaju, moguće je da ćete biti preopterećeni.

Rak

Mesec u Ovnu pali vatru u vašoj desetoj kući karijere, uspeha i dostignuća, pa čak i ako imate slobodan vikend, možete odlično iskoristiti inspiraciju, potencijal i optimizam koji generiše sekstil između Meseca i Sunca u Vodoliji. Sanjate velike snove, pravite planove i sastavljate listu obaveza. Sve što zamislite možete sprovesti u delo sledeće nedelje.

Lav

Mesec u Ovnu u vašoj devetoj kući harmonizuje se sa vatrenom Lavovom energijom, dodajući pravu iskru koja će vas podstaći na novu avanturu i pozitivne promene. Mesec je u sekstilu sa vašom vladajućom planetom Suncem u vašoj sedmoj kući partnerstva. Pojačaće se vibracije između vas i vaše bliske osobe. Nemojte se iznenaditi ako stvari postanu romantične ovog vikenda; uživajte u ljubavi.

Devica

Možda ćete se osećati izuzetno osetljivo ovog vikenda dok Mesec u Ovnu osvetljava vašu osmu kuću skrivenih misterija i psihičkih sposobnosti. Neka vaša intuicija vlada i rukovodi vašim životom - moguće je da će predvladati logiku. Mesec je u kvadratu sa vašom vladajućom planetom Merkurom u nedelju rano ujutro, pa ako se osećate neraspoloženo i preterano emocionalno, budite ljubazni prema sebi, zauzmite prostor koji vam je potreban i radite nešto u čemu uživate.