Određene ljude krase sposobnosti koje drugi nemaju. Oni razmišljaju na drugačiji način, oni spolja gledamo mogu delovati čudno, a to je samo zato što su neshvaćeni, a njihove ideje neprepoznate. A oni su zapravo skriveni geniji!

Evo u kojim horoskopskim znakovima čuči genije:

Vodolija

Predstavnike ovog znaka krasi izuzetna inteligencija. Takođe su kreativni, uvek će tražiti alternativni način za rešavanje bilo kog problema, nudeći nestandardna i „čudna“ rešenja, koja, nažalost, drugi ne mogu uvek da razumeju i cene. Imaju najširi pogled, odbacuju sve opšteprihvaćene principe, norme, zakone, obrasce – i otkrivaju nove.

Devica

Tamo gde rešenja nema i čini se da ne postoji, Device će smisliti jednostavno i genijalno rešenje jer brzo misle, snalažljive su i fokusirane. I bez obzira na to šta je problem, jednostavno rešenje će se naći skoro odmah. Ponekad postavljaju mnogo čudnih pitanja – a to je takođe jedan od znakova genijalnosti.

Škorpija

Škorpije važe za genije na nivou podsvesti i intuicije I skoro uvek se ispostavi da su bili u pravu što su verovali svom osećaju. Imaju neverovatnu sposobnost da osete informacije, sposobnost da pronađu rešenja sa minimalnim početnim podacima, da pravilno odrede pravac istraživanja. Veliki su kreativci i strastveni u svemu što rade.

Blizanci

Pokrovitelj Blizanaca je Merkur, planeta znanja i komunikacije. Imaju poseban dar da generalizuju i sistematizuju bilo koju informaciju. Ono što prolazi pored običnih ljudi, Blizanci že sigurno primetiti. Njihova posebna misija je da ljudima donesu nove informacije.

Ribe

Postoji mišljenje da su Ribe stekle znanja svih prethodnih generacija, koja još nisu dostupna svim drugim ljudima. Možda su zato tako zamišljeni, u svom svetu. A sve što mi nazivamo njihovim fantazijama je u stvari, možda samo nama nepoznato znanje? Ribe iznenađujuće suptilno osete misli i osećanja drugih ljudi. Osim što su pametne, Ribe imaju jaku intuiciju i savršeno razumeju svet i ljude oko sebe.

Izvor: Sensa