Prema numerolozima brojevi koje primećujemo, oni u našem datumu rođenju, broju kuće - svi mogu uticati na našu energiju i podsvest, ali i opsivati crte ličnosti i predviđati budućnost. Postoji i jedan numerološki ritual sa brojevima koje vidite na satu u datom trenutku kada mislite na želju koju želite da ostvarite. Numerolozi smatrajud a vma ti brojevi mogu dati smernice koje kroake da napravite da bi se želja zaista ostvarila.

Zatvorite oči i zamislite želju. Vizualizujte je kako biste želeli da se ona zaista dogodi, maštajte o njoj i promenama koje će doneti, a onda otvorite oči i pogledajte na sat. Brojeve koje ste videli saberite i svedite na jednocifren broj. Evo primera:

Na primer, na satu vidite 9:47. Saberite te brojeve 9 + 4 + 7 = 20. 2 + 0 = 2. Vaš broj nagoveštaja u ovom slučaju je Dva.

Kada dobijete svoj broj nagoveštaja za ostvarenje želje, pročitajte u nastavku numerološko tumačenje:

Jedinica - Ako su se proračuni pokazali kao Jedan, to sugeriše da treba češće da slušate ljude i da radite u timu. Nezavisnost je dobra, ali sada morate pokušati da radite zajedno sa nekim jer to može ubrzati ostvarenje vaše želje. Takođe, kada vas neko zamoli za pomoć, nemojte ga odbiti.

Dvojka - Morate se fokusirati na lične stvari. Ne biste trebali gubiti vreme na sporedne probleme. Posvetite više vremena na svojim obavezama. Ako to ne učinite, mogu se pojaviti novi problemi.

Trojka - Očekuju vas sjajni novi počeci, a ostvarenje želje privlačite ako dovršite započeto. U bliskoj budućnosti možete preuzeti važne zadatke u bilo kojoj oblasti života. Moguća su prijatna poznanstva.

Četvorka - Ovo je univerzalni broj za sreću. Ako sat pokazuje vreme od kojeg se dobija takav broj, onda je vaša sudbina samo u vašim rukama. U bliskoj budućnosti vredi krenuti planiranim putem - na njemu vas očekuje mnogo pozitivnih stvari.

Petica - Ovaj broj znači da biste se trebali usredsrediti na određene ciljeve. Vreme je da na neko vreme prestanete da rizikujete. Logika je jača od emocija i osećanja.

Šestica - Poslušajte intuiciju. Šesto čulo će biti jako moćno i unutrašnji glas vam može otkriti kojim putem treba da krenete. Ne plašite se donošenja velikih odluka.

Sedmica - Broj sedam je znak da je univerzum na vašoj strani. Očekuje vas puno povoljnih trenutaka, a ukoliko verujete da će promene doneti nešto dobro, život će uskoro postati bolji.

Osmica - Broj 8 označava da je vreme da prestanete gubiti novac i trošiti energiju na beskorisne stvari i komunikaciju sa negativnim ljudima. Morate biti veoma oprezni pri donošenju važnih odluka.

Izvor: Sensa