Prva nedelja proleća donosi nove izazove. Kako će se znakovi s njima izboriti, ostaje da se vidi. Nekima će planete pomoći malo više. Evo šta horoskop od 28. februara do 6. marta predviđa vašem znaku:

Ovan

Ove nedelje Ovnovi će hteti sve da postignu, samo više, ali astrolozi savetuju da ne žurite. Važno je sagledati svoju situaciju i shvatite da nije potrebno imati sve kako biste bili srećni. I da odredite prioritete. Najviše sreće imaće oni koji odluče da rizikuju i prošire svoje vidike.

Bik

Tokom ove nedelje moraćete da se prilagodite i prihvatite mnoge stvari koje ne možete da promenite. Drugačije nećete moći. Naići ćete na dosta prepreka i možda ćete se spotaći, ali, čak iako se to desi, nađite način da ustanete i krente dalje. Ako se pojavi neka dilema, potražite savet- nemojte se oslanjati na intuiciju.

Blizanci

Predstavnicima ovog znaka biće veoma lako da tokom ove nedelje rešavaju probleme na koje naiđu ali i sukobe među drugima. Potrudiće se da svojim posredovanjem svi dobiju ono što žele. Dajte sve od sebe da ipak uvažite mišljenje drugih, kompromis je nekada mnogo važniji od pobede.

Rak

Ovo je odlična nedelja da sredite kompjuter i pametni telefon- oslobodite se neželjene pošte, nepotrebnih datoteka, zastarelih kontakata. Nakupljanje ovih stvari zadržava negativnu energiju oko vas. Imaćete sreće- sve ono o čemu sanjate počeće da se ostvaruje ove nedelje, pa se potrudite da ne propustite trenutak! Budite odlučni i jaki i držite se svog puta.

Lav

Promena godišnjeg doba zna negativno da utiče na Lavove. Ako se jave neraspoloženje ili apatija, potrudite se da se okružite pozitivnim ljudima i da više vremena provodite praktikujući ono što volite da radite. Dajte sve od sebe da pregurate radnu nedelju, a onda dolazi vikend kada vas čeka mngo lepih stvari!

Devica

Ako je potrebno da donesete neke važne životne odluke, to morate uraditi sami. Nemojte tražiti savet, jer samo vi poznajete sebe i svoje želje. Neophodno je da uzjete malo vremena za sebe i da čistom guma i srca porazgovarate sa sobom. Nemojte biti sebični i zanemariti druge- pokažite razumevanje i brigu, sprečite nepotrebne svađe.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.