Horoksop za vikend od 25. do 28. februara 2022. godine!

Ovan

Vaša vladajuća planeta Mars je u Jarcu i u konjunkciji sa Vestom, zajedno sa Mesecom ovog vikenda, ispunjava vas nagonom, ambicijom i intenzivnim emocijama. Najbolja stvar za sve je da ostanete aktivni i posvećeni svojim ambicijama. Uronite u fizičke aktivnosti koje vam pomažu da upravljate intenzivnim protokom energije koja teče kroz vas. Romantika je veoma važna za vas; oslonite se na večernje sastanke koje uključuju zabavne aktivnosti koje nisu samo večera za dvoje.

Bik

Vaša vladajuća planeta, Venera u Jarcu, ovog vikenda spaja Vestu i Mesec, naglašavajući vašu kreativnost, ljubav prema lepoti i moćnu senzualnost. Vaša strast prema umetnosti i estetici učiniće da napravite nešto posebno, a ovi tranziti vas pozivaju da se prepustite stvaranju. Proširite svoje horizonte, prisustvujte umetničkim otvaranjima i istražite nova mesta.

Blizanci

Vaša vladajuća planeta Merkur harmonizuje se sa Jupiterom ovog vikenda, podstiče vas da napustite svoje navike i rutine, prihvatite nove studije i iskustva i povežete se sa širokim spektrom ljudi i kultura. Mesec u Jarcu pridružuje se mnoštvu drugih planeta u vašoj osmoj kući skrivenih misterija, produbljujući vašu osetljivost i intuiciju, i raspirujući vašu želju za intimnošću i vezom.

Rak

Uz konjunkciju Venere i Marsa koji se pridružuju Vesti i Mesecu u vašoj sedmoj kući partnerstva, zajedno sa trigonom Meseca i Urana i sekstilom sa Jupiterom, fokus na vašim romantičnim odnosima je u centru pažnje. Bilo da podržavate partnera, pokrećete intimnost, vodite duboke razgovore ili pozivate na istraživanje - ovo će biti dovan period za obnavljanje bliskosti.

Lav

Sa Marsom u konjunkciji sa Vestom i Mesecom u vašoj šestoj kući zaposlenja, vaša ambicija dobija novi život. Šta vas uzbuđuje kada razmišljate o poslu? Šta zaista želite da radite? Sa stelijumom od pet planeta u Jarcu u vašem radnom sektoru, nemate drugu opciju osim da obratite pažnju na ovu oblast svog života.

Devica

Venera i Mars u Jarcu su ovog vikenda u konjunkciji sa Mesecom i Vestom, aktivirajući ljubav, strast i romantiku u vašoj karti. Vaša želja da svoju romantičnu vezu podignete na viši nivo, da stvorite viziju zajedničkog života i sudbine postaje jača. Zašto se ne oslonite na to i vidite gde će vas to odvesti?