Neki horoskopski znaci lako dolaze do prihoda, umeju da se snađu i zarade, dok drugi moraju mnogo naporno da rade da bi ostvarili rezultate. U martu će sreća uglavnom zavisiti od toga koliko ste sigurni u sebe i svoje sposobnosti. Svi imaju šanse da se obogate, to zavisi od nas samih, ali planete će priteći u pomoć sledećim horoskopskim znakovima:

Ovan

Predstavnici ovog znaka biće miljenici zvezda tokom marta. Ne samo da će više zaraditi, da napreduju u poslu, povežu se s novim ljudima i ugovore nove saradnje, Ovnovi će pamtno i trošiti, tj. ulagati svoj novac. Svi neprijatelji i zlobnici ovog znaka biće poraženi.

Škorpija

Pod uticajem Marsa Škorpije će postati fizički i intelektualno mnogo otpornije, dobiće dodatnu energiju da obave mnogo više zadataka i poslova. Čak iako diretno ne ostvare prihod, Škorpijin trud će primetiti uticajni ljudi. Velika je verovatnoća da će dobiti ponude za promenu posla ili povećanje plate.

Strelac

Tokom marta Strelca čeka veliki finansijski uspeh. Planete će izoštriti njihovo šesto čulo, a Strelci će se na njega u potpunosti osloniti i donositi samo ispravne odluke. Predstavnici ovog znaka dobiće nalet energije, osmeliće se na rizik, što im donosi uspeh.

Jarac

Zahvaljujući Marsu Jarčevi dobijaju podsticaj i pomoć, naročito posle 6. marta. Ako budu imali dileme vezane za posao ili finansije, brzo će ih rešiti. Dovoljno je da se oslone na sebe i svoje sposobnosti, a zahvaljujući motivaciji i želji imaće veliku šansu da se obogate u martu.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Izvor: Sensa