Prolećni meseci - mart, april i maj, doneće nam puno prilika, jednu novu energiju i motivacoiju za ispunjenje želja. Postoje određene stavri na koje ćete se najviše fokusirati u naredna 3 meseca, a kratak horoskop otkriva na šta ćemo s enajviše fokusirati:

Ovan

Moraćete naporno da radite, ali napori će doneti dobre rezultate. Požnjećete plodove svog rada. Mart i maj su meseci kada lični život dolazi u prvi plan. U prvom mesecu proleća, preporučljivo je da se ne hvalite dostignućima, već da ostanete u senci. April je pogodan za karijeru i profesionalni razvoj.

Bik

Mart će biti naporan mesec kada je reč o društvenom životu. Imaćete mnogo sastanaka, poznanstava, komunikacije. U aprilu ćete se osećati umorno i želećete da odvojite vreme samo za sebe. To je dobra ideja: trebaće vam obnavljanje energije. U maju se bavite samopoboljšanjem i spoljašnjom transformacijom.

Blizanci

U martu ćete aktivno početi da radite, bavićete se realizacijom poslovnih i profesionalnih ideja. Uspećete da steknete kredibilitet i poštovanje na poslu. U aprilu pokušajte da radite ne sami, već u timu - tako možete postići bolje rezultate. Odmorite se u maju.

Rak

U martu ćete promeniti svoje razmišljanje i bićete otvoreni za nove ideje. April treba da bude posvećen poslu i karijeri. Pokušajte da dobijete podršku kolega istomišljenika. U maju ćete morati da napravite pauzu da biste se odmorili. Opustite se u društvu voljenih.

Lav

U martu ćete tražiti odgovore na mnoga pitanja. Posvetićete se analiziranju svojih misli i emocija. U aprilu će se javiti želja da se pobegne od gužve. U maju ćete aktivno početi da razvijate svoju karijeru.

Devica

U martu ćete moći da uspostavite kontakt sa kolegama i menadžmentom. Potrudite se da doprinesete boljem timskom radu i možete očekivati pozitivne rezultate. U aprilu se očekuju kardinalne promene. Ako možete preuzeti kontrolu nad emocijama, onda će promene biti pozitivne. U maju će vam prijati boravak u prirodi.