Horoskop za vikend od 4. do 7. marta 2022. godine!

Ovan

Između Meseca u Ovnu i vaše vladajuće planete, Marsa u Vodoliji, puni ste energije, vizije i strasti. Konjukcija sa Venerom je dobra za romansu i prijateljstvo. Konjunkcija između Meseca i Jupitera aktivira vašu mekšu stranu dok ovaj tranzit utiče na vašu dvanaestu kuću univerzalne ljubavi i duhovnosti.

Bik

Venera, putujući sa Marsom, ulazi u Vodoliju, povećavajući vašu želju za nezavisnošću i aktivirajući vaš sektor karijere. Nova tehnologija, umrežavanje sa novim ljudima i prihvatanje novih ideja su podvučeni ovim tranzitom. Mesec prelazi u vaš znak u nedelju ujutru, pomažući vam da se prizemljite i pripremite za sledeću nedelju.

Blizanci

Subota ujutru, Mesec u Ovnu u sekstilu je sa Merkurom, započinjete dan sa dozom mudrosti i zrelosti. Mesec aktivira prijateljstvo i humanitarnost u vašoj karti, pa potražite načine da brinete o drugima. Konjukcija Venere i Marsa u vašoj devetoj kući avanture zahteva da locirate svoj pasoš i spakujete kofere - vreme je za putovanje. Proširivanje horizonta je neophodno.

Rak

Konjukcija Jupiter/Sunce u Ribama je u harmoniji sa vašom energijom Raka jer aktivira vašu devetu kuću ekspanzije i avanture, insistirajući da izađete iz zone komfora. Nije važno šta radite sve dok je to zaista zabavno, a ne vezano za zadatak ili poslove. Konjunkcija Venere i Marsa aktivira intimnost u vašoj karti, pa se pripremite da uživate u vikendu.

Lav

Sunce ovog vikenda spaja ekspanzivni Jupiter, a vaše dobro raspoloženje postaje pojačano. Mesec u Ovnu se usklađuje sa vašom energijom Lava, aktivirajući vašu devetu kuću ekspanzije i više misli. Sekstil Merkura čini ovo idealnim vremenom da se prijavite za kurs o kojem ste razmišljali.

Devica

Sekstil između Merkura i Meseca u Ovnu daje dašak zrelosti i mudrosti vašem već sjajnom unutrašnjem ja, posebno kada su u pitanju zdravlje i blagostanje. Konjunkcija između Jupitera i Sunca osvetljava vašu sedmu kuću, pozivajući vas da isplanirate divan izlazak sa svojim partnerom.