Sve žene su posebne i jedinstvene na svoj način, lepe sa svim svojim različitostima. Krase ih različite osobine, a astrolozi su izdvojili 3 znaka u kojima se rađaju najjače žene! Evo koji su:

Kraljica- Rak

Žene rođene pod ovim horoskopskim znakom gaje jake emocije prema svojim partnerima. Zbog toga nude bezuslovnu ljubav i spremne su na apsolutno sve zarad voljene osobe. One su brižne prema voljenoj osobi i porodici, učiniće sve da oni budu srećni. Ali, s druge strane, traže dobrotu i iskrenost od partnera. Žene Rakovi ponekad mogu previše da brinu o stvarima koje zapravo nisu mnogo važne.

Ratnica- Ovan

Žene Ovnovi teraju muškarce da pred njima padaju na kolena! Imaju jak karakter, nepokolebljivu volju, važe za surove realiste. Njihovu pažnju nije tako lako osvojiti, a ako ste uspeli, onda ste definitivno osoba koja je vredna njene pažnje. Žena Ovan traži pažnju, stalnu podršku, uvek ostvaruje svoje ciljeve, stoga morate biti spremni na sve to. Žene Ovnovi čine svoje muškarce jačim, odgovornijim i vrednijim.

Vladarka- Lav

Ove žene su pravi borc- jake su i stroge, nesebične i pravične. Iz tog razloga im treba neko ko je isto tako jak duhom. Nikada ne privlače obične muškarce, a ni ne trude se mnogo da ih zavedu. Njima to ide spontano, zahvaljujući šarmu. Žena Lav voli do kraja i sve će učiniti za svoje voljene kako bi ih zaštitila.

Izvor: Sensa