Ne postoji nipšta zanimljivije od ljubavnih igara i osvajanja. Nekima flertovanje ide od ruke, harizmatični su, spontani i lako osvajaju svačije srce. Drugi su stidljivi, radije čekaju da druga strana načini prvi korak. Evo koliko su u flertu uspešni horoskopski znaci:

Ovan

Kao i u svemu, Ovan je direktan kada flertuje. Nema problem da priđe osobi koja mu se sviđa. On će spremno krenuti u akciju ako ga osoba zainteresuje, ali će istso tako brzo izgubiti interesovanje ako vidi da nema hemije.

Bik

Pošto je Venera vladajuća planeta ovog znaka, Bikovi su poznati kao senzualne osobe koje vole da zadovlje sva svoja čula. Oni veruju u romantiku, pa nisu baš mnogo vešti u flertovanju, više su stidljivi i idu polako.

Blizanci

Prilikom flertovanja koristiće svoju duhovitost i spontanost kako bi pridobili ljude s kojima vode razgovor. U tome će uspeti, jer umeju da zadrže pažnju. Njih uzbuđuje sam čin osvajanja, uživaju u tome.

Rak

Rakovi su poznati kao veliki romantičari. Oni više vole da uoiznaju osobu pre nego što se otvore drugoj strani. Oni imaju potrebu da ostvare duboku emocionalnu vezu, tek onda mogu da ispolje svoju strastvenu stranu.

Lav

Kao neko ko je veoma ponosan i voli da bude u centru pažnje, Lav prilikom flertovanja koristi sve svoje moći, pre svega harizmu. Oni će obasipati drugu osobu komplimentima i pokušaće da je impresionira svojim šarmom. Ali, ako osete da nisu probudili interesovanje, odmah će se okrenuti i otići.

Devica

Device u početku mogu izgledati pomalo stidljive i misteriozne, ali to je samo zato što ne žele da pokvare stvari pre nego što počnu. One imaju visoke standarde, pa dugo biraju kome će prići. Važno im je da upoznaju osobu i njene osobine.