Sunce će 5. marta kreirati konjukciju sa planetom sreće i obilja Jupiterom. Ovo je jedan od povoljnijih astroloških aspekata u 2022. godini - imaćete samopouzdanje, bićete otvoreni za nova saznanja.

Ovo je aspekt koji nas podstiče da osvestimo lične potencijale. Imamo razvijen takmičarski duh i želimo pobedu u svmeu - od posla do ljubavi. Šanse za to su velike, ali pazite da vas ovakav stav ne odvede u aroganciju. Pronađite balans u svemu što radite.

Konjukcija Sunca i Jupitera je povoljna i za poboljšanje odnosa. Bićemo privlačniji, srdačni i zabavni. Sreća u ovom trenutku može se posmatrati kao prilika za rast, kako profesionalni, tako i duhovni. Moguća su prijatna iznenađenja u vidu poklona ili poboljšanja novčane situacije.

Planovi koji se danas naprave mogu doneti uspeh dugoročno. Period je povoljan za studije i nove poslovne projekte. Jupiter je planeta obilja, pa se napominje i poboljšanje toka novca.

Jedine negativne strane ovog spoja na nebu jeste rizik od hvalisavosti i pohlepe, a pa pokušajte maksimalno da izbegnete ovo, kao i rasipanje novca. Ako ostanete svesni svojih potencijala, ali sačuvate pažljivost i umerenost, možete maksimalno iskoristiti mnoge mogućnosti koje ova konjukcija donosi.

Ovakvu energiju osećaćemo par dana, jer već od 13. marta Sunce je u konjukciji sa Neptunom i povećava se naša intuicija i empatija. Više ćemo se fokusirati na druge nego na sebe.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Izvor: Sensa