Sutra će na nebu zasijati mlad Mesec u znaku Riba. Prema astrolozima ovo je sjajno vreme za punjenje baterija, odmor i obnavljanje pozitivnih vibracija. Ukoliko imate neke nove planove za posao i karijeru, sada je pravi trenutak za ostvarenje ciljeva i ambicija. Bzudite kreativni i otvorenog uma pristupite svakom zadatuku - tada sve može ići kako ste zamislili. Pošto je mlad Mesec u nežnom znaku Riba, bićete sanjivii osetljivi, ali prihvatite svoje emocije i radite na svom uzemljenju.

Astrolozi ističu da će mlad Mese u Ribama 2. marta najviše uticati na ova 4 horoskopska znaka:

Blizanci

Mlad Mesec će učiniti da se osećate ranjivim i bićete skloni promenam raspoloženja. Upravo sada, energija Riba vas tera da u stvarnosti pomirite svoje najdublje i najluđe želje. Dobra vest je da je ovo pravo vreme da razmislite o svom profesionalnom životu i kreirate novi plan za napredovanje u sferi karijere. Da li želite da pronađete novi posao, napredujete ili unapredite svoj profesionalni život? Sada je vreme da se transformišete i ostvarite uspeh!

Devica

Da li ste spremni za velike promene u vašim odnosima? Bez obzira da li je vaš odgovor da ili ne, energija Riba vas uverava da sada možete proširiti svoj društveni krug ili pronaći novu romansu. Vreme je da se otvorite za nove ljubavi i mogućnosti, bilo da su to novi prijatelji, partneri, poslovni partneri ili nešto drugo. Čak i vaši postojeći odnosi mogu poprimiti nove dimenzije. Započnite vezu iznova. Slušajte svoje srce.

Strelac

Konačno otvarate svoje srce i postajete osetljiviji i sentimentalniji. Stavite svoje emocije na čekanje bez oklevanja. Mnogo toga može da vam se desi u oblasti vašeg doma. Možda sada formulišete novu ideju o porodici ili čak tražite novi dom, simbolično ili bukvalno. Međutim, da bi se postavili novi temelji, dobro je prvo srediti nesređene stvari iz prošlosti. Pogledajte stare porodične albume i možda ćete imati ideju o tome koje veze treba rešiti.

Riba

Ribe će sada biti na udaru, jer su i mlad Mesec i Sunce u vašem znaku. Vreme je da se povežete sa sobom i svojim namerama, nemojte da boravite u oblacima. Možda bi bilo dobro da uzmete slobodan dan ili bar više vremena za sebe. Usredsredite se na otkrivanje svog pravog ja. Idite u prirodu. Berite prolećno cveće. Možda vam neka prizemna meditacija ili intuitivno pisanje mogu pomoći da shvatite svoje osnovne potrebe.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Izvor: Sensa