Horoskop predviđa da februar 2022. godine  donosi razna iznenađenja, divne promene i energiju obilja. To će se dogoditi zbog činjenice da dva veoma važna astrološka događaja utiču na našu sudbinu. Prvo, završava se retrogradni tok Venere i Merkura, što je veoma važno za sve i doneće značajno olakšanje. Drugo, desiće se prelazak Merkura u sazvežđe Vodolije – to znači da će februar biti najsrećniji za one horoskopske znakove u kojima vlada ova planeta.

Saznajte koja 4 horoskopska znaka očekuje veliki speh u februaru:

Blizanci

Merkur u februaru će pomoći Blizancima da ostvare nove veze i uspostave poslovne kontakte. Velikodušna planeta ne samo da će povećati potrebu za onima koji su rođeni pod okriljem ovog sazvežđa u komunikaciji, već će im pružiti i nove mogućnosti za učenje – značajno će poboljšati koncentraciju, pomoći vam da steknete živopisne utiske sa putovanja i jednostavno vas oraspoložiti. U finansijskom sektoru sreća vas čeka u drugoj polovini meseca.

Devica

Predviđa se da će Devica biti do vrha ispunjena pozitivnom energijom. Rođeni pod okriljem ovog sazvežđa u februaru se mogu opisati kao najuspešniji. Sreća će ih unaprediti gotovo u svemu - od profesionalnih aktivnosti do zdravstvenog stanja. U ličnom životu će takođe vladati potpuna harmonija. Merkur će pomoći da se poveća marljivost drage Device, ali će od njih zahtevati maksimalnu pristojnost i odgovornost. Posebnu pažnju treba posvetiti novim situacijama kako bi se brzo prešlo sa posmatranja na akciju.

Vage

Rođene pod okriljem ovog sazvežđa očekuje sreća u ljubavi i veliki uspeh u stvaranju i jačanju porodičnih odnosa. Energija Vage u celini će postati otpornija na bilo kakve negativne spoljne uticaje. Većina njih će imati želju da vodi računa o svom izgledu i raspoloženju. U februaru možete bezbedno pokazati umereni egoizam, jer je došlo vreme ne samo za davanje, već i za primanje. Ogroman broj srećnih trenutaka doneće romantične veze i putovanja.

Vodolija

U februaru 2022. Vodolija će biti jedna od najsrećnijih kada Merkur ulazi u njihov horoskopski znak. Početkom meseca dobiće dodatno samopouzdanje i postati harizmatičniji, a u drugoj polovini februara imaće više sreće u novim poduhvatima. Astrolozi napominju da će kraj zime biti odlično vreme za njih da potraže novi posao, započnu sopstveni posao, razviju zanimljive koncepte – očekuje ih savršen trenutak da promovišu sopstvene ideje.

Izvor: Sensa