Ljubavni horoskop za prvu polovinu 2022. godine - saznajte šta vaš znak u narednim mesecima očekuje na romantičnom planu!

Ovan

Oni koji su rođeni u znaku Ovna imaće prilično dobar period na emotivnom planu. Ipak, treba da budu oprezni, jer nije isključena pojava bivšeg partnera koji će pokušati da staloženi život Ovna preokrene naglavačke. Neke iluzije iz prošlosti mogu se ponovo javiti.

Bik

Predstavnici ovog horoskopskog znaka u prvoj polovini 2022. moći će da dobiju moćnu podršku romantičnih partnera. Zahvaljujući njima, moći će ozbiljno da napreduju i u karijeri ili da završe važan projekat na kome već dugo rade. Bikovi koji još uvek nisu sreli srodnu dušu, moguće je da že upoznati zanimljivu osobu u bliskoj budućnosti.

Blizanci

Mnogi Blizanci su krajnje neodlučni u svemu što se tiče ličnog života, pa početak godine u ljubavnom smislu za njih neće biti najuspešniji. Međutim, prvi mesec proleća će im dati prilično dobre šanse da ostavre romantične želje.

Rak

Većina Rakova do sredine naredne godine doživeće snažan emocionalni stres. Očekuje vas razozočaranje i ljutnja, a vaše sumnje će verovatno biti opravdane. Moguće je da će od jula situacija početi da se menja na bolje.

Lav

Kraljevski horoskopski znak još neće doživeti mnogo sreće u ljubavi - bar u prvoj polovini 2022. godine. Mnogi Lavovi će morati da se odupru snažnoj manipulaciji ljudi koji žele da steknu ličnu korist, a da ne ponude ništa zauzvrat. Čuvajte se toksičnih osoba, učite na sopstvenom iskustvu.

Devica

Divan period za većinu Devica! Neki od njih će uspeti da prežive najbolji romantični period svog života. Dok se jedni spremaju za predstojeće slavlje, drugima je Univerzum već pripremio susret sa ljubavlju celog života.