Astrolozi ističu da 10. maja 2022. Jupiter, planeta obilja i ekspanzije, prvi put posle 12 godina ulazi u kardinalni vatreni znak Ovna. Ovde će ostati do 28. oktobra 2022, kada će se vratiti u Ribe. Kasnije će se vratiti u Ovna ponovo od 20. decembra 2022. i ostaće u ovom vatrenom znaku sve do 16. maja 2023. Jupiter u Ovnu je smela, sveža energija koja će inspirisati nove početke, snažan nezavisni duh i podsticaj neustrašivosti.

Saznajte šta očekuje vaš horoskopski znak u narednih godinu dana:

Ovan

Jupiter je planeta ekspanzije, pa ako postoji nešto u vašem životu što želite da proširite, ovo je vaša šansa! Ideje, ciljevi i snovi mogu se malo lakše ostvariti sa Jupiterom u vašem uglu. Ovo je takođe fantastično vreme da se fokusirate na izobilje. Samo vodite računa da ne preterujete i ne donosite rizične finansijske odluke. Jupiter može proširiti naše bogatstvo, ali može povećati i dug! U stvari, dobro je zapamtiti dok je Jupiter u vašem zodijaku da fokusirate svoju pažnju samo na ono što želite da proširite, a ne na ono što ne želite, jer će Jupiter podstaći da se realizuje ono čemu se posvetite, o čemu razmišljate.

Bik

Možda nećete moći da vidite da neko pazi na vas i postavlja stvari za vas iza scene, ali možete verovati da jeste tako! Uvek postoji neko ko je uz vas i da vas čuva. Pazite na znakove i ojačajte svoje veze. Pošto ste prirodno veoma usklađeni sa zemljom, možda ćete takođe otkriti da Jupiter jača vašu sposobnost da osetite lekovite kvalitete prirode.

Blizanci

Jupiter će osvetliti vaš društveni život. Možda ćete otkriti da ste prilično popularni! Umrežavanje se takođe može pokazati kao dodatno korisno za vas tokom ovog vremena. Neverovatno je šta se može desiti kada upoznamo prave ljude. Ljudi su uvek voljni da pomognu, mnogo više nego što mislite! Zato se ne plašite da raširite krila, jer nikad ne znate koga ćete sresti. Ako se osećate pomalo usamljeno ili izolovano, ova energija će vam pomoći da se malo više izvučete iz ljuske kako biste mogli da upoznate nove ljude i stvorite nova prijateljstva. Osećaj povezanosti sa zajednicom je toliko važan za našu dušu, a Jupiter u Ovnu će vas podržati u tome.

Rak

Jupiter će biti poput reflektora, koji će obasjati zrake obilja i svetlosti na ceo vaš život. Verovatno ćete se tokom ovog vremena osećati više sa svrhom i biće vam lakše da iskoristite prilike koje su više usklađene sa načinom na koji želite da provodite svoje vreme. Ova pozicija je takođe odlična za napredovanje u karijeri i za pronalaženje posla koji je više usklađen sa vašom svrhom i strastima. Ako imate projekat na kome radite, ili ideju koju biste želeli da pretvorite u stvarnost, Jupiter u ovom položaju može značiti uspeh, zato verujte sebi, sledite svoju intuiciju i sanjajte velike snove!

Lav

Jupiter će proširiti vaš viši um, pomaže vam da formirate nove ideje o svetu i razvijete svoje duhovno razumevanje. Možda se osećate pozvanim da putujete, učite ili ste jednostavno raspoloženi za avanturu! Isprobavanje novih stvari može vam otvoriti um i proširiti način na koji razmišljate o stvarima. Važno je da uvek širite svoja znanja. Koristite Jupiter u Ovnu da steknete samopouzdanje da isprobate nove stvari, eksperimentišete sa novim idejama i da nastavite da učite. Vodite računa o tome da ne budete zaključani u zoni komfora. Ostanite otvorenog uma i slušajte glasove drugih. Neka vaše misli budu programirane za obilje, a ne za ograničenja. Jupiter u ovom delu vašeg grafikona takođe može da iznese pravna pitanja u prvi plan.

Devica

Jupiter u Ovnu je dobro vreme da se organizujete kada su u pitanju vaše finansije. Možda ćete želeti da uložite više svog novca, ili ćete možda otkriti da je vreme da prodate postojeću investiciju. Jupiter u Ovnu je srećna energija za oba ova poduhvata, ali budite sigurni da radite sve ispravno! Možda vas očekuje određena suma novca koja vam stiže bilo kroz investiciju, nasleđe ili kroz novac koji vam se duguje i koji se konačno vraća. Pod ovom energijom, takođe možete da zaronite dublje u svoju ličnost, istražujući unutrašnje funkcionisanje svog uma ili svoj odnos sa intimnošću.