Život je često jednostavniji nego što možemo da zamislimo. Želimo da živimo u izobilju i sreći, a često zaboravljamo da to može biti vrlo jednostavno - fokusirati se na dobro i pozitivno je jedini put ka radosti.

Pravi prosperitet dolazi iz stanja potpunog zadovoljstva, a ove tri tehnike, odnosno zakona prosperiteta pomoći će da očistite podsvest od starih ograničavajućih obrazaca i privučete tok obilja i prosperiteta.

1. Disanje

Ako se ne fokusirate na svoje disanje, to može biti rasipanje energije, a neki stručnjaci smatraju da se rađamo sa ograničenim zalihama prane. Pranajame - posebne vežbe disanja pomažu da naučite da pravilno dišete, obnovite energiju i promeniti stanje uma, prilagođavajući ga toku blagostanja. U tradiciji Kundalini joge preporučuje se sledeća vežba: Udahnite 7 sekundi, zadržite dah 7 sekundi, izdahnite 6 sekundi.

2. Govor

Prosperitet se uvek zasniva na efikasnoj komunikaciji. Sposobnost da jasno izrazite svoje misli i osećanja, održite reč i saslušate sagovornika - to je već pola puta do uspeha. Ako želite da privučete izobilje, u komunikaciji treba učiniti sledeće: Ne govori loše o drugima. Ne budi loš prema sebi. Budite ljubazni prema svima.

3. Namere i želje

Nikada ne zaboravite zakon rezonancije: slično privlači slično. Razmislite odmah o svemu što biste želeli da ostvarite u ovom životu. Zamislite da već imate sve. Koja osećanja je u vama to probudilo? Mislite pozitivno, postavite dobre namere i foksirajte s ena njihovo ostavrenje. Kada pozitivno razmišljate o svojim ciljevima i namerama, Univerzum vas u tome i podržava.

Nakon ovih zakona, važno je osvestiti i koliko je dragoceno strpljenje. Dobre stavri dolaze u pravo vreme. Budite strpoljivi i verujte u tok - izobilje stiže!

Izvor: Sensa