HOROSKOP ZA VIKEND OD 3. DO 6. JUNA 2022. GODINE: Ovna ispunjava neverovatna sreća, Decicu u subotu čeka šansa za ljubav

Saznajte šta vašem znaku predviđa horoskop za vikend od 3. do 6. juna 2022. godine!

Shutterstock

Horoskop za vikend od 3. do 6. juna 2022. godine!

Ovan

Hodaćete po suncu sa trigonom između Meseca u Lavu i Jupitera u Ovnu u petak, pored subotnjeg trigona između Meseca i vaše vladajuće planete, Marsa u Ovnu! Vaša kreativnost je epska, vaše samopouzdanje i ambicija su jaki, a vaša ukupna sreća u životu je duboko ispunjena. Sa retrogradnim Saturnom u vašem jedanaestom polju, možda ćete imati prijatelja koji bi mogao da vam pomogne.

Bik

Mesec u Raku u petak ujutru je u harmoniji sa vašom energijom Bika, a sekstil Merkura u kombinaciji sa pozicijom Meseca u vašoj trećoj kući čini ovo idealnim danom za fokusiranje na komunikaciju svih vrsta. Kvadrat između vaše vladajuće planete, Venere u Biku, i Meseca Lava u subotu ujutru navodi vas da žudite za sopstvenim društvom i izbegavate društvo koje crpi vašu kreativnost i sreću.

Blizanci

Vaša stopala ponovo imaju krila dok vaša vladajuća planeta, Merkur, ide direktno u petak ujutro. Široki osećaj slobode može da vam se vrti u glavi, pa odvojite vreme da se prilagodite ovoj novoj energiji. Mesec u Lavu se usklađuje sa vašom energijom Blizanaca jer osvetljava vašu treću kuću zajednice, veze i komunikacije. Bićete neverovatno popularni i traženi ceo vikend.

Rak

Mesec u Raku u petak ujutru osvetljava vaše samopouzdanje i samopoštovanje, a trigon sa Neptunom produbljuje vaše duhovne veze i darove. Pored toga, Merkur se okreće direktno u vašoj jedanaestoj kući prijateljstva i društvenih odnosa, tako da je vreme provedeno sa srodnim dušama posebno korisno ovog vikenda. Trigon Meseca u Lavu i Marsa u Ovnu može da generiše energiju koja vam pomaže da konačno postignete važan cilj.

Lav

Mesec u Raku u dvanaestoj kući u petak ujutru povećava vašu osetljivost, pomažući vam da u potpunosti uživate u prolazu Meseca kroz vaš znak. Kada Mesec pređe u Lava i kreira sekstil sa Suncem u Blizancima, u vašoj jedanaestoj kući prijateljstva u subotu uveče, planirajte nešto zabavno sa svojim prijateljima i budite sigurni da će se svi dobro zabaviti.

Devica

Osećate se kao da ste sami i konačno možete ponovo da razmišljate jasno dok vaša vladajuća planeta, Merkur, ide direktno u petak ujutru! Proslavite tako što ćete izlaziti. Istražite nove stvari, aktivnosti i avanture. Mesec u Lavu u vašoj dvanaestoj kući u trigonu sa Jupiterom u vašoj osmoj kući intimnosti donosi dobre šanse za romansu u subotu uveče. Planirajte nešto zabavno i uživajte u romantičnoj energiji.