Život je poput velike strateške igre, nekada ste dole, nekada dole, li u svakoj situaciji morate imati taktiku i verovati u uspeh. Nikada ne treba odustati! Svedoci smo da melanholiju i nervozu lako mogu zameniti mir i radost, i obrnuto. Ali, šta god da se dešava, neophodno je da znate da ste samo vi kreator svog života.

Kada se jedna vrata zatvore, otvoriće se neka nova. Možda će to baš biti vrata ka sreći, ona kroz koja se vidi nalepša svetlost. Baš ona mogu biti simbol prilika i šansi koje ste oduvek čekali. Ali, kako da znamo kada nas očekuje taj preokret nabolje?

Kako da otkrijemo da se pred nama otvara novi put života ka sreći - ova 4 znaka to pokazuju:

1. Želja za promenom - Kada se pojavi želja za promenom, bez obzira o kom aspektu života je reč, od posla, ljubavi, do izgleda, to je znak da vas čeka nešto novo i veliko. N aprimer, ako naglo odlučite da ofarbate kosu, upišete novi hobi, date otkaz i promenite posao... Sve ovo ukazuje da govorite: "zbogom tužna prošlost, zdravo, srećna budućnost". Obnavljam se, rastem i napredujem!

2. Susret koji vas usmerava - Ukoliko sretnete zanimlnjivu osobu u prevozuu, prodavnici, na žurci, kod prijatelja, i osetite se povezano sa njenom energijom, ako vam ona nešto iznenada poruči - njene reči mogu biti putokaz ka otvaranju nove staze života. Nijedan susret u životu nije slučajan, svaki se dewšava sa odličnim razlogom. Zato kada nekoga sretnete, osetite snažnu energetsku vezu, pažljivo slušajte šta vam govori, ove reči mogu biti vaši vodiči.

3. Stalni znakovi radosti - Ukoliko po svom danu počnete d aprimećujete šarene boje na odeći prolaznika; ako je dan na poslu stresan, a vi sreću pronalazite u štanglici čokolade; ukoliko imate problema, a nailazite na pozitivne i motivacione grafite... Sve ovo mogu biti znakovi da ste promenili percepciju - sada na svet gledate pozitivnim očima, pa čak i kada nije sve tako sjajno. Ovo je jedan od najvećih nagoveštaja da vas očekuje dobra promena u životu.

4. Tražite davno izgubljene stvari - Narukvica ili knjiga, šal ili koverat sa novcem. Kontakt sa osobom ili ljubavna veza. Jednom rečju, ovo je nešto što ste nekada imali - a onda ste to iz nekog razloga izgubili. Nije važno da li je to bilo nešto veoma vredno i skupo ili je bila slatka sitnica. Ako ste pronašli nešto što ste dugo očajavali da ćete pronaći, ovo je veoma dobar znak.

Zakon privlačenja od nas zahteva sreću, optimizam, pozitivan stav, ljubaznost, lepu energiju. Zapamtite to! Ako se tako ophodite prema sebi, drugim ljudima, okruženju, dobre stvari će se vraćati.

Izvor: Sensa