Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PROVEREN ZNAK DA POČINJE NOVA I BOLJA FAZA U VAŠEM ŽIVOTU: Signali koji pokazuju da stiže velika promena!

Autor Teodora Andrić

Kada počinje nova i bolja faza u životu, uvek se dešava jedna stvar - evo kako da prepoznate vreme za pozitivnu promenu!

 Kada počinje nova i bolja faza u životu. Izvor: Shutterstock

"Sve što sam o životu naučio može se svesti na tri reči: život ide dalje." – Robert Frost

U životu se često pojave dani kada smo napeti, kada nam se čini da je sve krenulo po zlu i da nas neuspeh čeka na svakom ćošku. To je život, staza puna lepota, ali i raskrsnica i trnovitog puta. Važno je u ovakvim trenucima setiti se jednog - sve se događa sa razlogom.

Pročitajte još

Kada se u životu pojavi kriza, to je znak da vas očekuje nova faza života. Kriza je uvek simbol promena. Kriza je znak da neke stvari morate promeniti u svom životu, aktivirati se i započeti taj proces transformacije. Krize su tu da bi nas učile, osnaživale i činile da postanemo osoba onakva kakva jesmo - snažna i samouverena.

Tokom kriznih situacija u životu, prva stvar koju većina radi jeste očajavanje, žaljenje, negodovanje. Međutim, nikako ne treba da ostanete u ovoj fazi, jer će vas ona povući na dno zauvek. Nakon toga sledi razmišljanje - šta je moglo bolje, kako dalje, šta uraditi... Ovde je važno da ne razmišljate previše o prošlosti ili o budućnosti, već o sadašnjem trenutku, o onome što možete uraditi sada i ovde. Nakon toga sledi akcija, odnosno proces menjanja. Ukoliko stignete do te "stanice" i zaista počnete da radite na promeni, u životu vas sigurno očekuje nova i bolja faza.

Saznajte i...

Zabluda je da krize možete zaustaviti, one će se sigurno pojaviti u nekom delu života. Ali ako znate da ih prihvatite, učite od njih i spremni ste za promenu, one vam mogu značiti više nego bilo koja lekcija. Svaki čovek je snažno biće koje može da se izbori sa izazovima. Postoji izreka - "Bog daje čoveku onoliko tereta koliko može da ponese." U kriznim vremenima se setite da je ovo samo trenutna situacija i da vi zaista možete da se izborite sa njom na pravi način.

Kriza može biti znak da stiže nova i bolja životna faza, ali samo vi to možete da odlučite, ili da izaberete da tapkate u mestu, zavek u čauri svoje zone komfora!

Izabrano za vas...

Izvor: Sensa

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj